"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Norsua mä metsästän

Joku on ehkä joskus kuullut ilmiöstä nimeltä Cow Parade, tai ehkä jopa nähnyt sen (itse Kööpenhaminassa kesällä 07). Siinä kaupungin taiteilijat saavat koristella lehmäpatsaan haluamallaan tavalla, ja lehmät sijoitetaan sitten ympäri kaupunkia. Lopulta ne myydään, ja tulot menevät hyväntekeväisyyteen.

Tällä hetkellä Lontoossa on meneillään vastaavanlainen Elephant Parade. Norsuja löytyy joka puolelta kaupunkia, ja niiden tarkoitus on kerätä varoja Aasian norsujen suojelemiseksi. Ensimmäisen norsun kohdalla en vielä tiennyt mistä oli kyse, mutta kun niitä alkoi löytyä joka nurkasta päätin ruveta keräilemään niitä. Tässä saldo:

Lempparini, juustofantti :) (oli niillä ihan oikeatkin nimet, linkistä löytyy)

Eikö olekin tosi nättejä? Ja muutenkin ihana lisäys katukuvaan! Jos olisi ollut enemmän aikaa, olisin printannut norsukartan ja metsästänyt niitä vähän lisää. Harmi vaan, että ne ovat paikoillaan enää tämän kuun loppuun. Sitten ne viedään johonkin missä niitä kaikkia pääsee katsomaan samaan aikaan (mikä on kyllä tylsempää kuin metsästys!), ja lopulta ne huutokaupataan.

Viimeiset Lontoon-kuulumiset tulee myöhemmin. Nyt aamupalalle, ja sitten kohti linja-autoasemaa ja Walesiä!

4 kommenttia:

 1. Jag gillar pandafantti. Och Polisfanten. Men jag tycker nån kunde ha målat en möhköfantti... :D

  VastaaPoista
 2. Jep, pandafantti e kiva :) möhköfantti kan ha varit svårt/dyrt då disney väl sitter på copyrighten. dom sku kunna fixa någå liknande till Åbo för 2011 tycker jag!

  VastaaPoista
 3. Sant... Men lite pandafanttin i Åbo nästa år skulle inte alls vara så dumt! :)

  VastaaPoista
 4. Jag såg kossorna i Zürich 2006, men elefanterna e nog såå mycke tuffare! :)

  VastaaPoista