"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Cause I'm leaving on a jetplane, don't know when I'll be back again...

"All my bags are packed and I'm ready to go," niin kuin laulussakin lauletaan. Ei se kyllä helppoa ollut - kuka ääliö keksi ne 20kg rajoitukset?! Lopulta, muutamasta vaatekappaleesta luopumisen (ja kenkien!! Oikein sydämestä otti) ja isompaan matkatavarakassiin siirtymisen jälkeen vaaka näyttää 20,0. Nice. Tässä vaiheessa kirjat on kaikki käsimatkatavaroina. Not so nice. Toinen jälkimmäiseen kategoriaan kuuluva asia on se, että muutaman kuukauden päästä nämä samat kamat + noin saman verran lisää olisi jotenkin hilattava takaisin, samoin rajoituksin. Puhumattakaan siitä, että muutaman viikon jälkeen koko homma alkaa alusta. Ei näin... Mutta siirtäkäämme murheemme siihen hetkeen, kun ne ovat ajankohtaisia!

Niin kuin aina ennen pidempää matkaa käy pikaisesti mielessä, että onko tämä nyt sitten niin fiksua. Vastaushan on luonnollisesti että ei ole, mutta miten se tähän liittyy? ;)

Luottokortti ei sitten ehtinyt perille ajoissa. Bummer. Mutta toisaalta, tänään tuli yliopistolta iso, mukava kirjekuori, jossa oli virallinen Erasmus-päätös sun muuta mukavaa. Ehdin sitten ainakin täyttää E-lomakkeen ennen lähtöä. Ehkä.

Näihin kuviin [no kattokaa vaikka niitä aikaisempia], näihin tunnelmiin. See you on the other side!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti