"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kukkaloistoa

Vielä ei ole asunto ehkä ihan valmis kuvaussessioon, taidan odottaa että saadaan kirjahyllyt työhuoneeseen niin että viimeiset tavarakasat saadaan purettua, mutta sillä aikaa vähän yksityiskohtia...

Tällä hetkellä saamme olohuoneessa nauttia upeasta kukkaloistosta kun meille on kerääntynyt peräti kolme kukkakimppua! Muuttopäivänä saimme kimpun keltaisia krysanteemejä poikaystävän työkaverilta, ja ne ovat vielä täydellisessä kunnossa yli kaksi viikkoa myöhemmin.


Perjantaina poikaystävä tuli kotiin töistä tulppaanikimppu kourassa! Seurustelumme alkuaikoina hän kysyi mitkä ovat lempikukkiani ja sanoi haluavansa tuoda minulle kukkia usein, mutta eipä ole tähän mennessä näkynyt (muuta kuin ruusu ystävänpäivänä). Telkkarissa mainostettiin kuitenkin viime viikolla halpoja tulppaaneja eilisen äitienpäivän johdosta, ja sanoinkin, että oi, lempikukkani alennuksessa, pitäisikö hakea kimppu. Onneksi mies osasi ottaa vinkistä vaarin.


Eilen kutsuimme poikaystäväni äidin äitienpäivälounaalle (yleensä hän on itse tehnyt pojalleen ruokaa äitienpäivänä, mutta minä sanoin, että ei se homma nyt niin mene :D ) ja hän pääsi ensimmäistä kertaa käymään uudessa kodissamme. Saimme tupaantuliaislahjoiksi pari maljakkoa ja ihanan keväisen narsissikimpun. Vielä eilen kimpussa oli pääasiassa nuppuja, mutta aamulla vastassa oli täysin avautuneet narsissit.

#100happydays-projektiani seuraavat (täällä) ovat saattaneet huomata, että kuvissa näkyy paljon kukkia. Sekä kevätkukat ulkona että leikkokukat sisällä vaan tekevät minut niin onnelliseksi!

4 kommenttia:

 1. Ihastelinkin jo noita kukkia instassa, aivan ihania ja piristaa aina kotia kummasti! Ja tulppaanit on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut on kasvatettu tulppaanifaniksi, sesonkiaikaan äidillä on aina kotona tulppaaneja. Mä en voinu omaan kotiin ennen ostaa niitä kovin usein kun asuin yksiössä, ja allergia ei tykkää kun joutuu nukkumaan samassa huoneessa kukkien kanssa, mutta onneksi nyt on tilaa kukille!

   Poista
 2. Ihanasti koulutat miestäsi. :D Ihan oikein toimittu tuossa ateria-asiassa. :) Tuo kaappi on muuten tosi makea. Ihailin sitä jo instassa.Hyvin olet edennyt haasteessa. Sinulta sain itsekin idean lähteä haasteeseen mukaan, ja uskollisesti ollaankin joka päivä kuvaa julkaistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en käyttäisi sanaa "kouluttaa", vaan lähinnä "opastaa" ;) Äskenkin hän laittoi meille lasagnen, opastettuna kylläkin, mutta ehkä ensi kerralla pärjäisi jo ihan itse :D
   Kiitos, mä olen tosi iloinen tuosta kaappilöydöstä! Juuri se jonka halusin, reilusti uutta halvempi, ja sopii sentilleen tuohon! Ja hyvä että säkin olet jaksanut jatkaa haastetta, onnellisia päiviä sulla jatkossakin!

   Poista