"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

perjantai 7. maaliskuuta 2014

100 onnellista päivää

Voitko olla onnellinen 100 päivää putkeen? Näin kysytään #100happydays-projektin sivuilla. Tarkoituksena on 100 päivän ajan ottaa päivittäin kuva jostakin sellaisesta asiasta, joka tekee juuri sinut onnelliseksi, ja sitten postata tämä kuva haluamallasi some-sivustolla.

Sivustolla selitetään projektin ideaa vähän tarkemmin, mutta perusajatus on siis tuo yllämainittu. Tarkoituksena ei ole kilpailla muiden kanssa, vaan kuvassa voi olla vaikka kahvihetki kaverin kanssa, herkullinen kakkupala, ensimmäiset keväänmerkit, hyvä kirja, tai ihan mitä tahansa.

Minusta tämä kuulostaa erinomaiselta idealta! Monelle tekisi hyvää pysähtyä edes kerran päivässä miettimään pieniä asioita, jotka tekevät onnelliseksi. Liityin siis projektiin samantien - liity sinäkin!

Omaa onnellisuusprojektiani voi seurata Instagramissa, jossa käyttäjänimeni on worryabit, tai sitten täällä. Teen varmaan tännekin jatkossa jotain koosteita - toivon mukaan pääsen sataan päivään asti!

Tässä kuva nro 1 ja ihana auringonpaiste.

8 kommenttia:

 1. Ihana idea!! Mä lähden ehdottomasti tähän mukaan, niin hyvänmielen juttu!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea, pitäisi kokeilla itsekin niin muistais aina etsiä jotain hyvää jokaisesta päivästä varsinkin silloin kun se olis erityisesti tarpeen. Eli lähinnä maanantaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, maanantait ja maanantain tavoin käyttäytyvät päivät on niitä, jolloin pitäisi erityisesti keskittyä hyvien asioiden keksimiseen! :)

   Poista
 3. Tää on kyllä hieno idea. En ite ehkä jaksa kuvata ja postata joka päivälle mitään kuvaa, mut vois koittaa pitää edes ajatuksen mielessä. Joka päivässä on jotain hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien ottamisen sijaan tärkeintä onkin varmaan just toi, että muistaa että joka päivässä on jotain hyvää, joten "hengessä mukana" -linja toimii myös! :)

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu! Löysin blogisi kun etsin blogilistalta blogeja edinburghiin liittyen.. ihastuin paikkaan v.2008 kun siellä pikaisesti kävin. Tsemppiä Onnellisuus-haasteeseen, itse aukaisin aiheelle oman blogin, http://pienetonnenhetket.blogspot.fi/. jossa tavoitteena onnellisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Edinburgh on kyllä niin ihana paikka, en tiedä ketään, joka ei olisi siihen ihastunut täällä käydessään. Ja kiitos tsemppauksesta! Tuo sinun blogisi vaikuttaa myös todella hyvältä idealta, osaan itsekin olla aika perusnegatiivinen ihminen välillä joten pienten asioiden arvostaminen on kyllä hyvä ottaa ihan tavaksi. Tsemppiä omaan "onnellisuusprojektiisi"!

   Poista