"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Meidän uusi paikallinen

Eilen kävimme poikaystäväni kanssa uudessa paikallisessamme after work drinkeillä jotta pääsisin vähän ulos neljän seinän sisältä välillä. Leith Walk on täynnä pubeja ja baareja, joista yksi meitä lähinnä sijaitsevista on The Windsor Buffet. Poikaystäväni halusi käydä siellä viime viikolla, ja pidin itsekin vanhanaikaisen kodikkaasta pubista, joten päätimme, että siitä tulee jatkossa meidän after work drinks -kantapaikka.


Windsor Buffet on juuri sellainen paikka, jonne äitini aina briteissä vieraillessaan haluaa, mutta jollaista on joskus turhan hankala löytää - kunnon vanhanaikainen peribrittiläinen pubi. Pubin takaosassa, josta olemme löytäneet oman nurkkauksemme, on mukavia vihreitä nahkasohvia ja -nojatuoleja, ja hyllyjä reunustavat erilaiset viskipullojen rasiat.


Tuonne sohvaan voisi hyvin uppoutua muutamaksi tunniksi tuopillisen kanssa töiden jälkeen. Muu asiakaskunta oli pääosin keski-iän ylittänyttä, mutta netistä löytyneiden kommenttien mukaan täällä on yleensä mukavan sekalainen, paikallisista koostuva porukka. Ja koiratkin ovat tervetulleita, joten karvaisempiinkin vierailijoihin saattaa törmätä.Muita samantyyppisiä paikkoja toki löytyy, mutta jos joku sattui tämän (erittäin pintapuolisen) kuvauksen perusteella kiinnostumaan, niin Windsor Buffet löytyy osoitteesta 45 Elm Row, noin 10-15 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta Leithin suuntaan.

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Hiljattain mietinkin, että pitäiskö etsiä täältä joku irkkubaari paremman puutteessa. Tulee meinaan aina välillä noita skottipubeja ikävä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irkkubaari voisi kyllä olla hyvä vaihtoehto, niissä on yleensä just sitä oikeeta old man's pubin tuntua. Onnea etsintään :)

      Poista