"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Water of Leith Walkway, 1. yritys

Asuinalueeni Stockbridgen halki virtaa Water of Leith -joki, ja sen vartta on usein suositeltu kävelemään, on kuulemma nättiä nähtävää kummassakin suunnassa. Tämä on yksi niistä jutuista, joka on ollut listalla jo puoli vuotta, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Viime lauantaina kuitenkin päätin vihdoin auringonpasteen ja tekemisen puutteen rohkaisemana lähteä taas vähän ulkoiluttamaan kameraa. Kovinkaan pitkälle en ehtinyt koska piti käydä kaupassakin, mutta tässä kuvia matkaltani. Ensi kerralla sitten pidemmälle, tai ehkä jopa toiseen suuntaan!St Bernard's Well


Dean Bridge, joka alhaalta katsottuna muistuttaa aina jotenkin Taru Sormusten Herrasta 
-leffan maisemia.Vastarannalla kukkivat lumikellot...


...ja tällä puolella krookukset.Tajuttoman söpö Dean village, kävelymatkan päässä keskustasta mutta kuin eri maailmaPitää ihan oikeasti jatkossa ryhdistäytyä viikonloppuisin ja lähteä ulkoilemaan niin kauan kuin aurinko paistaa, yleensä pääsemme ovesta ulos sunnuntaisin vasta kahden maissa, jolloin aamupäivän aurinko on jo piilossa pilvien takana...

4 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että sun blogin kautta olen saanut paljon paremman kuvan Edistä, mikä mulla siellä joitakin kuukausia oleskelleena aiemmin oli. Tuntuu, etten itse saanut niitä kauniita ja mukavia juttuja Skotlannista irti ollenkaan! Hitto soikoon, pitää kai siellä tulla käymään uudestaan jossain vaiheessa! :)

  Oletko jo muuten käynyt Loch Nessillä? Se oli Glasgown lisäksi ainut excursioni. Bussi kierteli ja kaarteli niitä pikkukyliä päämääränään Loch Ness.Tykkäsin kyllä, vaikka tottakai se turistiviba bussireissusta jäikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina riittää nähtävää, mutta jos parhaimmat jutut on menneet sivu suun niin ei muuta kuin uudestaan käymään ja tilannetta korjaamaan! En ole ajatellut asiaa aikaisemmin, mutta kun mietin niin mulla on vähän sama juttu, on paljon paikkoja joista olin täysin tietämätön kun viimeksi asuin täällä. Ja edelleenkin niitä on hirveästi!
   Loch Nessillä kävin kesällä 2011 kun tein kolmen päivän bussireissun Skyelle, siinä oltiin pari yötä Fort Augustusissa ja kierrettiin vähän Loch Nessiäkin. Mennään varmaan uudestaan sinnepäin kun tehdään keväällä vanhempien kanssa kierros ylämailla.

   Poista
 2. Vautsi, kyllä noissa maisemissa kelpaakin reippailla! Edinburgh vaikuttaa kyllä upealta kaupungilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämä on ihan päällisinkin puolin todella upea kaupunki, ja sitten kun siihen lisäksi tulee vielä kaikki nämä vähän syrjässä olevat paikat niin ei voi todellakaan valittaa! :)

   Poista