"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

tiistai 9. marraskuuta 2010

Kauneudenhoitoa pilkkahintaan

Käytiin tänään Natalien kanssa kalapedikyyrissä.


Olin aikaisemmin nähnyt Camdenin markkinoilla, miten ihmiset pitivät jalkojaan vesialtaissa, joissa pienet kalat sitten popsivat jalkojen kovettumia sun muuta töhnää. Sain sitten sähköpostiin tarjouksen, jossa puolen tunnin sessio maksoi £9 (norm. £18), ja päätin kokeilla. Raahasin Natalien mukanani.

Kaloilla ei ole hampaita. Tuntui kyllä oudolta, kun kymmenet pikkusintit kiersivät jalkoja, kutitti vähän, ja välillä tuntui samalta kuin puutuneella jalalla käveleminen. Outoa, muttei huonolla tavalla. Hoidon vaikutuksista en osaa sanoa - jalat tuntuivat kyllä pehmeiltä, mutta johtuiko se sitten kaloista vai vedessä liottamisesta, en osaa sanoa.

Hoidon ja lounaan jälkeen lähdimme kulkemaan metrolle päin, miettien pitäisikö käydä vielä kaupungilla vai palata kotiin, kun feissarilta tai mainostenjakajalta vaikuttava heppu pysäytti meidät ja tarjosi ilmaista hiustenleikkuuta. Läheisessä kampaamossa oli meneillään koulutus jonne tarvittiin hiusmalleja. Pienen mietinnän jälkeen päätin, että mikä ettei (mikä tuntuu muutenkin olevan perusvastaukseni täällä), ja vaikka Natalie vaikutti vähintään epäilevältä, tuli hänkin mukaan. Pari tuntia myöhemmin astelin Camdenin kaduilla uudessa kampauksessa, ja vaikka leikkauksen aikana olin välillä kyllä epäillyt tulevan kampauksen mielekkyyttä, oli lopputulos kuitenkin oikein hyvä. Ja taas säästyi £30 - £50. Tätä lisää!

1 kommentti:

  1. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Minkä ihmeen luikeroiden sää oot antanu nakertaa jalkojas! Uhuhuhuhu tulee kylmiä väreitä ku katon noita kuvia. : D

    VastaaPoista