"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

perjantai 8. lokakuuta 2010

Sillä päivä, se on kaunis...

Meidän ylioppilaskunnalla on kampuksella kahvila/kauppa/baari. Baarista saa olutta. Lounaallakin. Ja sehän tyypeille maistuu. Milloin Assariin saadaan A-oikeudet? ;)

Tänään meidän piti käydä koulussa ja tehdä noin tunnin mittainen kirjastoesittelykierros ja joku outo tasotesti matiikassa ja enkussa. Hei haloo, humanisti täällä, mikä ihmeen matiikka? Ei se kyllä sitten tuntunut ihan perseelleen menevän, mutta sanotaan vaikka etten välttämättä päässyt oikeaan vastaukseen (tai yleensä vastaukseen) ihan oikeaoppisin keinoin. Koe oli sitä varten, että yliopiston henkilökunta tietää jos joku tarvitsee eritysapua. Ihan hyvä idea sinänsä, mutta onko niin fiksua tuhlata jo valmiiksi vähäisiä henkilöstöresursseja yhden lukukauden vaihtareiden testaamiseen? Don't think so. Mutta näillähän on muutenkin järki kädessä, käsi taskussa ja tasku hukassa, tai jotain...

Kokeen jälkeen suuntasimme Natalien (GER) ja Laurenin (USA) kanssa kaupungille. Pienen kiertelyn jälkeen keräännyimme useamman muun vaihtarin kanssa Leicester Squarille, josta alkoi London Treasure Hunt. Meidän kolmen joukkoon liittyi ruotsalainen Moa (ensimmäinen, johon olen törmännyt), ja lähdimme matkaan ohjepaperit ja kartta kourassa. Etenimme hyvää vauhtia, ja sain päteä oikein kunnolla, kun osasin vastata useaan kysymykseen ja tunsin paikkoja. Pääsimme maali-pubiin n. tunnissa, vaikka aikaa oli kaksi tuntia, toisena joukkueena perillä. Valitettavasti emme voittaneet, mutta 13 joukkueesta olimme toisia, ja jäimme voittajasta jälkeen vain muutamalla pisteellä. Ja hauskaa oli! Sitäpaitsi paistoi aurinko, ihana syyssää!

Ennen matkaanlähtöä olimme katselleet Laurenin ja Natalien kanssa eri esityksien hintoja Leicester Squarella, ja Lauren kysyi, että mentäisikö vaikka jo samana iltana katsomaan jotain. Totesimme että miksi ei, ja kahdeksalta istuimme Ambassador-teatterissa odottamassa huikean Stomp-shown alkua. Ihan uskomaton elämys, jossa yleisö hurrasi, taputti ja nauroi kippurassa! Olimme saaneet 25 punnalla hyvät paikat, ja esitys oli niin käsittämättömän hyvä, että voin kyllä suositella sitä kaikille Lontoossa käyville! Eikä ole kielimuuriakaan, kun siinä ei puhuta mitään.

Huomenna Freshers' Fayre, opiskelijamessut, ja illalla Thames Riverboat Disco. Viikonlopuksi on luvattu ihania säitä, aurinkoa ja 20-21C. Lauantai-iltana menen uudestaan katsomaan stand up'ia, tällä kertaa Laurenin kanssa. Ja silloin menen kyllä bussilla kotiin! (Vähän pakko kylläkin, kun Piccadilly line on kuulemma kiinni tänä viikonloppuna...)

Nyt on pakko raivata lattia, koska huomenna tulee siivooja, ja sitten mennä nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Mihin tarvitaan A-oikeudellista Assaria jos voi lounaan jälkeen hakeutua Proffan kellariin? :D

    VastaaPoista