"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

lauantai 9. lokakuuta 2010

Öinen jokiristeily

Eilen oli orientaation viimeinen päivä, ja Thames Riverboat Disco. Olin tietenkin ostanut lipun, mutta odotukset eivät olleet kovinkaan korkealla. Minkälaiset bileet alkavat n. klo 19 ja loppuvat klo 23? No, ainakin siellä olisi hienot maisemat.

Maisemat tosiaan olivat hienot - öinen Tower Bridge oli uskomattoman näköinen, ja vaikkei mentykään Big Benille asti kuten joku oli kertonut, näimme kuitenkin mm. Greenwichin nollameridiaanin, joka heijastetaan vihreänä linjana taivaalle.

Mutta odotuksien puutteesta huolimatta - tai ehkä juuri siksi - juhlat olivat menestys! Porukkaa oli aika paljon, muttei liikaa, tanssilattialta pääsi rauhallisempaan keskikerrokseen ja ulos kannelle vilvoittelemaan ja katselemaan maisemia, ja paikalla oli paljon kavereita. Ja koska nousimme laivasta jo klo 23 ei tullut missään vaiheessa kovaa väsymystä tai tunnelman lässähtämistä, eikä kukaan oksentanut kotimatkalla bussissa (siitä oli pidetty huolta ruokkimalla meille menomatkalla sispejä ja suklaata). Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ilta! Harmi vain että kamera jäi kotiin mutta onneksi sain delegoitua kuvien ottamisen muille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti