"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Hyviä tarjouksia

Couch Surfingista on paljon yllättävääkin hyötyä! London-ryhmässä joku vinkkasi, että tällä hetkellä Oyster Cardin (Lontoon julkisten matkakortti) omistaville on erittäin hyviä junatarjouksia eri puolille Englantia, meno-paluu hintoja £5, £10, £15 ja £20. Tätä miettiessäni tuli puhelu kotipuolesta, jossa mainostettiin Bathia (Turun Sanomien artikkelin perusteella), ja siinä samassa päätin, että taidanpa lähteä sinne ensi lauantaina päiväreissulle, kun kerran kahdella kympillä pääsee sinne ja takaisin. Pitää vielä miettiä riittääkö päivä, vai jäisinkö peräti kahdeksi päiväksi. Ja kun tarjous on voimassa 25.7 asti, niin seuraavana lauantaina voisi vaikka käväistä £15 hintaan Salisburyssa, jonka lähellä sijaitsee Stonehenge! Oxfordissakin olisi hauska käydä (£10), ja olisihan siinä sitten vielä viikko aikaa... No, suunnittelen aina niin kauheasti, mutta katsotaan miten paljon saan toteutettua. Mutta tässä olisi kyllä oiva tilaisuus nähdä Englantia, kun en ole tähän mennessä tutustunut muuhun kuin pääkaupunkiin!

Katsoin jo Couch Surfing -sivuilta muutaman Bathissa asuvan, jotta saisin vähän paikallista (ja ilmaista) opastusta. Pari suomalaistakin löytyi, jos sellaista seuraa tekee mieli. Ja tietenkin siellä on käytävä Jane Austen -museossa!

3 kommenttia:

 1. Vi var med Mico till Bath och hälsade på Sarah som bodde hos oss när hon var på Rotary exchange. Jättefin stad, men jag sku rekommendera att bara vara en dag. Sarah tipsade oss att inte gå in till badet, alltså huvudattraktionen, det lär vara dyrt och inte speciellt intressant. Men de kan ju ha ändra på fyra år :P Om du behöver boende så finns där ett vandrarhem som hör till samma kedja som vi bodde på i Oxford: http://www.hostels.co.uk/index.php?content=home.htm Det ser lite lustigt ut, men va jättebra.

  Lycka till :)

  VastaaPoista
 2. Tack för tipsen! Får se vad jag hittar på :)

  VastaaPoista
 3. Huippua että tapaat CS:n kautta ihmisiä siellä! Ei tuu ihan hulluksi kun pääsee välillä vähän ulos ihmisten ilmoille...

  VastaaPoista