"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Loud & Proud

Naiseksi pukeutuneita miehiä näkyi lauantaina keskustassa enemmän kuin oikeita naisia - ja suuri osa heistä oli jopa paremman näköisiä kuin monet oikeat naiset! Kyseessä oli siis Pride-paraati (joka täällä onneksi sai kulkea ilman kyynelkaasuhyökkäyksiä...). Puolentoista tunnin odottaminen paahtavassa auringonpaisteessa kannatti, koska paraati oli hieno ja tunnelma oli huipussaan! Mukana oli eri homojärjestöjen lisäksi mm. Lontoon palomiehiä ja poliiseja, armeijan edustajia, opettajaryhmiä sun muita.

Pirun pitkä sateenkaarilippu

Ambulanssit juhlatamineissa

Mummot menossa mukana


Robin ja... Britman?

Lisää kuvia Facebookissa!

Että sellainen paraati! Paraatin jälkeen kävin vihdoin katsomassa sen elokuvan (kolmas kerta toden sanoo jne.). Sunnuntaista tuli jotenkin vahingossa erittäin ranskalainen päivä - aamupala ranskalaisessa kahvilassa (Taiwanilaisessa seurassa), iltapäivällä ranskalaista teatteria/sirkusta ja päivällinen ranskalaisessa ravintolassa (eri Taiwanilaisseurassa). Tuli taas todettua, että kyllä ranskalaiset osaa: kolmen ruokalajin menyy £10,30! Ja hyvää oli!

Oli puhetta Aephien (Taiwanilaisseuralainen nro 2) ihanasta mekosta, ja hän kertoi suunnitelleensa sen yhdelle vaatekaupalle. Hän opiskelee muotisuunnittelua, ja olen aikaisemmin nähnyt hänen suunnittelemiaan vaatteita, kenkiä ja hattuja. Yhtäkkiä tajusin, että kun minulla kerran on muotisuunnittelija ystävänä, niin pitäähän siitä ottaa kaikki irti, varsinkin kun nyt olemme samassa kaupungissa pidemmän aikaa! Joten syksyn aikana taitaa lähteä mekkotilaus... :)

Loppuun vielä kuva, jonka kävin varta vasten nappaamassa Earl's Court -aseman ulkopuolelta eilen. Jos lukijakunnasta löytyy Doctor Who -faneja, he tunnistavat varmasti!

The TARDIS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti