"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Asuntoesittely

Tässä vähän kuvia mun kuluneen viikon asumuksista.

Ensimmäisenä Sidin komeronkokoinen huone (johon oli kaiken järjen vastaisesti tungettu 1,20m sänky) jossa vietin viisi yötä. (Ps: Yritä itse pitää tuonkokoista huonetta siistina kun tavaroita ei voi laittaa mihinkään! :P )
Maanantaista torstaihin olin Couch Surfaamassa Callumin luona, olohuoneen sohvalla. Siitä en hoksannut ottaa kuvia.

Lopuksi kuvia uudesta huoneestani. Hippi-sisustus ei ole omani, mutta onhan se ihan kiva ja värikäs. Kukkaset ovat myös kivoja, mutta ne viedään pian pois - ihan hyvä sinänsä, en minä niitä muistaisi kuitenkaan kastella, ja toisten kukkasia on ikävä tappaa. Itse saatan hiukan muokata seinäkoristelua, kunhan saan aikaiseksi. Säilytystilaa on tosi vähän, mutta eiköhän vaatteet mahdu piironkiin joten kuten.Laitan kuvia muusta kämpästä sitten kun täällä (toivon mukaan joskus) on vähän siistimpää - keittiö on ainakin tällä hetkellä kuin pommin jäljiltä, enkä oikein jaksaisi ensitöikseni ruveta siivoamaan muiden jälkiä. Lopuksi vielä kuva uusien kämppisten eilisestä yhteisestä lähipubi-illasta (pubi on tosiaan tuossa alakerrassa, kerrassaan kätevää! ;) )

Kimmy päätti muuten aloittaa eilen uuden projektin, nimeltä "Opetetaan Jenni juomaan olutta". Projektin B-osa tulee luultavasti olemaan "Opetetaan Jenni juomaan kahvia". Katsotaan miten käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti