"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Duubi-duubi-duu

Täällä elämä rullaa rauhallisesti eteenpäin. Tuntuu vielä siltä, että odottaisin jotain, mutta kai se on sitä muuttoa, ja työpaikan löytymistä, ja arjen alkamista.

Eilen muutin (toivon mukaan) toiseksi viimeisen kerran täällä; olen ollut tähän asti Sidin luona, mutta nyt hänen piti päästä takaisin omaan kämppäänsä (parisuhdesotkuja), joten lähetin Couch Surfing -sivuille hätäviestin, että kenen nurkkiin pääsisi, ja aika pian skotlantilaiselta Callumilta tuli vastaus. Jätkä on oikea elämäntapa"hostaaja", sen luona tuntuu jatkuvasti asustelevan porukkaa, ja on se itsekin reissannut enemmän kuin kiitettävästi. Pelkästään sen CS-profiilissa oli yli 200 reviews'iä. Onneksi sain jättää matkalaukkuni Sidin luo; olisi aika hullua raahata se toiselle puolelle kaupunkia muutamaksi päiväksi, ja sitten viedä se takaisin melkein lähtöpisteeseensä. Viimeinen muutto on sitten torstaina.

Tänään, n. tunnin päästä, minulla on call center -työn toinen haastattelu. Ehdottavat minua Citibankin ranskankieliseen tiimiin. Pitää kai sitten opetella pankkisanastoa ranskaksi jos työpaikkaa pukkaa. Vaikka en kyllä edes tiedä uskonko saavani paikkaa; suht simppeliä työtä varten on aika hullut haastattelumenettelyt, ja ensikertalaisena en tiedä pystynkö läpäisemään tällaista "Competency based interview"'ta jota Sykes näköjään harrastaa... No, sen näkee kohta!

Muuten olen pääasiassa hengaillut ja tutkinut kaupunkia. Täällä tulee käveltyä ihan tajuttomasti, mikä on tietty hyvä asia. Pohkeenikin ovat jo tottuneet jatkuvaan rappusissakävelyyn, ekat kolme-neljä päivää ne panivat vastaan aika kunnolla. Aina välillä käyn hengailemassa Sidin työpaikalla, josta saan ilmaista teetä. Eilen siellä hengaili myös Sidin kaveri Charles, joten istuskeltiin siinä sitten aika pitkään. Charles oli menossa katsomaan Potiche-elokuvaa, ja pyysi minua mukaan. Olin jo aikaisemmin nähnyt elokuvan trailerin, ja se näytti hyvältä. Ehdin juuri ja juuri leffaan, kun olin ensin käynyt viemässä kamani Callumin luo, mutta onneksi en antanut periksi matkan varrella, koska leffa oli hyvä, ja yllättävän hauska. Siellä sitten katsoin ranskalaista leffaa ranskalaisen jätkän kanssa juoden ranskalaista (?) punkkua. Voihan sitä näinkin illan viettää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti