"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Muutto

Sain avaimet uuteen kämppääni tänään (tai periaatteessa eilen) klo 15. Istuskelin kämpillä yksikseni kun vuokraemäntäni oli lähtenyt, ja odottelin matkalaukunkantoapulaistani Charlesia. Fiilis oli kaikkea muuta kuin korkealla. Siinä tuli esiin kaikki mahdolliset negatiiviset ajatukset; mitä jos en tykkääkään olla täällä, mitä jos en tule toimeen kämppisten kanssa, jne jne... Olen kuitenkin ollut samassa tilanteessa ennenkin, mm.Disneyn ja Lontoon kämpille saapumisen jälkeen, varsinkin ekana iltana, ja sen takia tiedän, että tämä on vain väliaikainen tunnetila. Ei se silti kivaa ole.

Noin klo 17 australialainen kämppikseni Kimmy tuli kotiin, ja huono fiilis haihtui kuin savuna ilmaan. Tapasin Kimmyn jo silloin kun kävin katsomassa asuntoa, ja nyt kun hän näki minut hän tuli heti halaamaan, ja sanoi, että onpa hauskaa että olet vihdoin täällä! Hän myös kysyi, mentäisiinkö illalla oluelle alakerran pubiin. Tämän parempaa tervetuloatoivotusta en olisin voinut saada! Järkkäilin vähän tavaroitani (ihanaa vihdoin purkaa kamat matkalaukusta!) ja kävin kaupassa (kaikki, siis ihan KAIKKI leivät loppu klo 19, paitsi irtosämpylät, jotka olivat muuttuneet päivän aikana kiveksi), ja sen jälkeen suuntasimme alakerran pubiin. Toinen kämppikseni, englantilainen Tony, liittyi seuraamme vähän myöhemmin, ja istuimme pubissa keskiyöhön asti. Hauskaa oli, tutustuin hyvin uusiin kämppiksiini, ja asiat ovat hyvällä mallilla!

Ainoa huono asia oli, että 5 vuotta käytössä olleen matkalaukkuni pyörät sanoivat tänään sopimuksen irti. Ei hyvä. Saahan täältä halpoja matkalaukkuja, mutta joku kunnollinen olisi ihan hyvä olla... No, se ei ole tämän päivän huoli; vuokra on maksettu elokuun loppuun asti, joten ennen sitä ei pitäisi olla suurempia muuttoja tiedossa.

Ai niin; totesin, että koska olen vapaalla vielä tiistaihin asti, kannattaisi ehkä käyttää nämä vapaapäivät "kotimaanmatkailuun", kun en tiedä milloin seuraavan kerran saan näin monta VP:tä putkeen, joten varasin pienen matkan! Lauantaista maanantaihin kiertelen siis Skotlannin ylämaita, käyn Loch Nessillä etsimässä monsteria, ja käyn Isle of Skye'lla. Sellainen juhannus siis minulla edessä! Ja sitten tiistaina töihin. Kunhan saisin selville jostain, että mihin aikaan siellä pitää oikein olla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti