"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

torstai 2. syyskuuta 2010

Viimeinen Viikko & Projekti Pakkaaminen

Viimeinen viikko alkoi eilen. Tiistaina oli viimeinen kokonainen työpäivä, kävimme lasten kanssa katsomassa "entistä pomoani" (Buzz Lightyearia) leffateatterissa päivällä, aamu ja iltapäivä menivät puistossa. Kamalasti tappelua (pääasiassa kaksi vanhinta vs. nuorin, perusasetelma siis), mutta muuten suht ok päivä. Eilinen oli sitten erittäin rauhallinen päivä; hain lapset leiriltä 17.30, ja he olivat näköjään riehuneet siellä tarpeeksi, koska loppuilta meni ilman suurempaa draamaa. Toivottavasti tämä ilta olisi samanlainen. Huomenna on sitten lasten viimeinen lomapäivä, kun maanantaina alkaa koulu.

Itselläni alkoi eilen Suuri Pakkaamisprojekti. Sitä luulisi, että pakkaamisen aloittaminen viikkoa etukäteen on vähän yliampuvaa, mutta uskokaa pois, kaikki on tarkasti mietitty, suunniteltu ja aikataulutettu. Syy aikaiseen pakkaamiseen on siinä, että olen lähdössä kotiin pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa. Matkalaukkuni menee kolmeksi viikoksi kaverini Aephien luo, mutta hänellä ei ole kamalasti ylimääräistä tilaa, joten vien sitten vielä Ikea-kassin toisen kaverin, Katien luo. Vähän hankalaa ehkä, mutta molemmat asuvat keskustasta pohjoiseen, joten tavaroiden noutaminen helpottuu, kun itse muutan Pohjois-Lontooseen. Se, että tavarat menevät eri paikkoihin ei myöskään hirveästi haittaa noutovaiheessa, koska en kuitenkaan saisi niitä kovin helpolla vietyä samaan aikaan.

Olen siis viemässä täyteen tungettua matkalaukkua Aephien luo sunnuntai-iltana. Katien luona käyn lauantaina, ja vien sinne kassissa kaiken sen, joka ei mahdu matkalaukkuun. Huomisesta työaikataulusta en tiedä vielä mitään, mutta tämä ja eilinen päivä ovat vapaat, joten piti aloittaa nyt. Eilen oli siis pyykki- ja yleinen vaatteiden lajittelupäivä (mitkä jäävät tänne ja mitkä tulevat Suomeen), tänään pitää kai sitten aloittaa varsinainen pakkaaminen. Kyllä, tuntuu vähän tyhmältä näin ajoissa, mutta eihän tässä muutakaan voi. Pitää vain toivoa että olen tarpeeksi järjestelmällinen, etten sitten huomaa tiistai-iltana että täällä on vielä kamalasti tänne jätettäväksi tarkoitettua tavaraa, tai että vaatteita ei ole tarpeeksi, tms.

Tajusin juuri tätä kirjoittaessani, että tämä ei nyt ehkä ollut kaikkein kiinnostavin blogikirjoitukseni, mutta olkoot...

2 kommenttia:

 1. Ai ei ollu kiinnostava? Mä oon ainakin niin hurahtanu listojen tekemiseen ja organisoimiseen (joskus jopa varsinaisen aikaansaamisen kustannuksella) että sain tästä postauksesta vaikka mitä kiksejä. Että näin täällä. :D

  Hauskoja pakkaamisia ja Suomessa piipahtelua!

  t. Jenni

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia :)
  Olen itse samanlainen, suunnittelu ja listojen tekeminen on oiva tapa siirtää itse hommaan ryhtymistä ;)

  VastaaPoista