"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 6. syyskuuta 2010

Jollei kerran nukuta...

Maanantai-aamu, klo 4.30. Jossain siinä kolmen maissa mieleen hiipi ajatus, että ehkä tänä yönä ei sitten nukuta. Neljältä tylsyys oli jo liikaa, ja päätin keksiä muuta tekemistä...

Viimeinen viikonloppu on takana, ja hyvä sellainen olikin!

Lauantaina lähdin massiivisen Ikea-kassini kanssa matkalle kaupungin halki. Matka oli pitkä ja välillä raskas, mutta pääosin se oli kuitenkin varsin rento ja mukava, kiitos yllättävän kattavan Overground-verkoston. Pienen eksymisestä johtuneen lisäkierroksen jälkeen löysin perille Katien luo, ja pääsin eroon sinisestä taakastani.

Lähdimme Katien ja hänen kämppiksensä Pollyn kanssa osoittamaan kunnioitustamme läheisellä hautausmaalla oleskelevalle runoilijalle William Blakelle.


Tätä seurasi kierros Shoreditchissa, josta löytyi usea ihana vintage-kauppa, kivoja graffiteja, ja jopa muutama Kopparbergs.


Seuraamme liittyi vielä Gemma, ja lähdimme kaikki syömään intialaista Brick Lanelle, niin kuin perinteisiin kuuluu. Itse olin jotenkin välttynyt intialaiselta viimeisen kolmen kuukauden aikana, vaikka curry onkin melkein yhtä perinteinen ruoka täällä kuin fish&chips, mutta nyt tämä epäkohta vihdoin korjaantui! Ja oi että oli hyvää!

Monikieliset kadunkyltit Brick LanellaLopulta menimme vielä Mojitoille - tarkoitus oli käydä baarissa, jossa drinkit tarjoiltiin kultakalamaljoista, mutta se oli valitettavasti liian täynnä, joten drinkkimaljalliset piti säästää ensi kertaan. Ilta oli kuitenkin erittäin onnistunut! Oli kiva nähdä Katieta taas pitkästä aikaa. Pakko vielä mainita, että hänen mukaansa aksenttini on englantilaistunut viime tapaamisesta. Oikeaan suuntaan siis mennään, jee!

Katien luona on toistaiseksi tyhjä huone, ennen kuin neljäs henkilö muuttaa sinne, joten sain jäädä heille yöksi. Aamulla en sitten jaksanut käydä välillä kotona, ja olin kuitenkin liikkeellä vähin varustein (Ikea-kassin jättämisen jälkeen), joten hengailin keskustassa muutaman tunnin kun odottelin Tiinaa. Lähdimme sitten Camdeniin lisäämään Tiinan Lontoon tuntemusta, ja löysin markkinoilta itsekin suuren alueen, joka oli jotenkin jäänyt kolmella aikaisemmalla käynnillä huomaamatta. Siellä oli lisää ihania vintage-kauppoja, joista bongasin vastustamattomat, keltaiset korkokengät kuudella punnalla!

Markkinoiden jälkeen kävimme vielä Angelissa kahvilla. Oli siis kaikin puolin mukava päivä, vaikka kahvilasta olivatkin skonssit loppuneet kesken.

Huomenna, tai siis tänään, eli vähän yli parin tunnin päästä, on tarkoitus suunnata takaisin Angeliin, tällä kertaa matkalaukun kanssa. Katsotaan miten painavan matkalaukun ja aamuruuhkan yhdistelmä menee. Onneksi nousen sentään metroon ekalta pysäkiltä, niin pitäisi saada vallattua tarvittavan verran tilaa.

Nähtävästi työtehtäväni näiden viimeisen kahden päivän aikana ovat harvassa - vaatteiden viikkauksesta ja vaatekaappien järjestelystä oli puhetta, muttei muusta, ja noudotkin hoidetaan puolestani. Pari rentoa päivää siis tiedossa. Kunhan vielä saisi nukuttua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti