"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kirsikankukka, paras kukka

Kevät on ehdottomasti lempivuodenaikani. Luulin, että kun koko talvi on ollut niin leuto, kuiva ja aurinkoinen en nauttisi keväästä ihan niin paljon kuin pitkän ja kylmän talven jälkeen, mutta totesin, että ei se talvi mitään muuta. Ihana, ihana kevät! Ja Edinburghissa keväästä tekee vielä paremman kaikki ihana kirskikkapuut keskustassa. Tällä postauksella ei siis ole paljoakaan muuta virkaa kuin kauniiden kirsikkapuiden esittely, koska ne vaan tekevät minut niin onnelliseksi. 

Enjoy!










Ensi viikolla isäni ja äitipuoleni ovat käymässä, ja suurimman osan viikosta olemme Ylämailla road tripillä, joten ihan heti ei varmaankaan tule uutta päivitystä, mutta reissun jälkeen toivon mukaan sitten senkin edestä!

6 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, varsinkin tuo, jossa Edinburgh castle näkyy taustalla!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Edinburghista on vaikea ottaa muuta kuin hienoja kuvia :)

      Poista
  2. Edinburgh keväällä pitäisi kyllä nähdä. Sen ainoan kerran kun olen käynyt niin se oli elokuun lopulla... Laitoin sulle blogihaasteen, jos kiinnostaa niin se löytyy http://pienetonnenhetket.blogspot.fi/2014/05/minut-on-haastettu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin täällä kerran vappuna, ja siitä tiesin, että keväällä Edinburgh on todellakin kauneimmillaan. Sillä reissulla oli koko ajan tajuttoman kylmä, mutta kaunista oli. Tänä vuonna on ollut välillä lämmintäkin.
      Kiitos haasteetsa! Olen tuon saman joskus tehnytkin toisen blogin puolella, mutta voisihan sen tehdä uudestään myös tänne, ja viime kerrasta onkin jo vuosi :) Joten pidän mielessä!

      Poista
  3. Surffailin kivassa blogissasi ja totesin taas kerran, että Suomessakin pitäisi menestyä kirsikkapuut :) On ne vaan niin hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäät! Ja niin ne kyllä vaan on!

      Poista