"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 25. marraskuuta 2013

Matkasuunnitelmia

Yksi lempiasioistani on matkojen suunnittelu, ja onneksi seuraavat 3 kuukautta tuovat paljon suunniteltavaa! Minulla ja poikaystävälläni on siis edessä 3 matkaa 3 kuukaudessa, joista yksi kotimaanmatka ja kaksi muille maille suuntautuvaa.

Joulukuussa lennämme Suomeen viettämään joulua. Edessä on lyhyt mutta sitäkin täydempi vierailu Suomessa, ja viiden päivän aikana poikaystäväni tapaa sekä molempien vanhempieni että äitipuoleni sukulaiset ja muutaman kaverini, ja tämän lisäksi olisi tarkoitus esitellä hänelle vähän Turkua ja Helsinkiäkin. Edessä on siis uusia maisemia, ihmisiä ja ruokia, joten oletan miesparan pään olevan aika pyörällä tuon reissun jälkeen! Toivottavasti Suomessa olisi kaunis valkoinen joulu, muttei toivottavasti niin kylmä että skottiparka (joka kansallisuutensa vuoksi ei osaa pukeutua lämpimästi) palele liikaa :D

Kuva täältä.

Eilen varasin tammikuulle junaliput ja hotellin Lontoosta. Olen aina rakastanut Lontoota, ja poikaystävänikin pitää kaupungista kovasti, joten nyt pääsemme näyttämään toisillemme lempipaikkoja siellä. Ihan pelkästään turisteilyä ei kuitenkaan ole luvassa, koska matkan pääasiallinena syynä on R:n ystävän häät. Itse en tule tuntemaan sieltä ketään, mutta minua ei haittaa, koska olenkin edelliskesänä juhlittujen kaverin häiden jälkeen toivonut pääseväni taas häihin.

Kuva: weheartit

Helmikuussa onkin sitten vuorossa meidän molempien ensimmäinen matka Espanjaan kun lennämme Malagaan viikoksi viettämään äitini 50-vuotissyntymäpäiviä. Malaga ei yhden kaverini mukaan ole "oikeata Espanjaa", ja oletankin törmääväni pääasiassa talvehtiviin eläkeläisiin, mutta samapa tuo! Paikalle saapuu sielläpäin talvehtivat isovanhempani, äitini ja isäpuoleni, sekä molemmat pikkuveljeni avecceineen, joten edessä on varmasti oikein mukava ja rento viikonloppu hyvässä seurassa ja hyvästä ruoasta (ja juomasta!) nauttien. Eihän siellä siihen aikaan vuodesta mistään kesäkeleistä pääse nauttimaan, mutta siellä tulee kuitenkin olevan huomattavasti lämpimämmät ilmat kuin täällä Skotlannissa, ja pieni esimaku keväästä tulee varmasti tarpeeseen.

Kuva täältä.
Sellaisia reissuja meillä siis on edessä loppu- ja alkuvuodesta, ja raportoin niistä täälläkin sitten aikanaan.

4 kommenttia:

 1. Reissusuunnitelmat on aina parhaita ja vielä parempaa on kun liput on jo ostettu :) Kuulostaa hyvältä, teillä on hauskat matkat tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Lippujen ja parhaimpien hintojen metsästämisessä saattaa mennä hermot pidemmän päälle, mutta kun liput on kourassa (tai sähköpostissa) niin voi vain rentoutua ja miettiä kaikkea kivaa tekemistä - esim. missä kaikissa ravintoloissa pitää käydä Lontoossa :P

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanilta noi sun reissusuunnitelmat, itellekin iskee taas matkakuume! Onneksi on edes jotakin mitä odottaa, nimittäin muutaman päivän reissu Prahaan kevättalvella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan käynyt Prahassa, mutta kuvien perusteella se näyttää todella kauniilta kaupungilta, joten varmasti tulee hyvä reissu sinnekin!

   Poista