"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 18. marraskuuta 2013

Ihanaa juuri nyt

Syksy on usein masentavaa aikaa. Itse kuitenkin pidän pääasiassa syksystä, ja tämä syksy on säiden puolesta ollut Edinburghissa todella hyvä - sateisia päiviä on ollut erittäin vähän (kaatosadetta sitäkin vähemmän), harmaita päiviä jonkin verran, ja aurinko on paistanut todella usein, etenkin viikonloppuisin! Muutenkin tämä syksy on pitänyt sisällään pääosin kivoja juttuja, joten päätin tehdä pienen listan siitä, mikä on ihanaa juuri nyt.

Kaunis EdinburghAinakin vielä jaksan ihastella kaunista kotikaupunkiani. Toivon etten ikinä turtuisi näihin maisemiin!

Britannian leuto ilmasto


En ehkä ole samaa mieltä paikallisten kanssa pukeutumisen suhteen, ja käytän tällä hetkellä (tai, no, oikeastaan aina) paljon enemmän kerroksia kuin suurin osa briteistä, mutta on se vaan niin kivaa, että voin yhtenä päivänä käyttää talvisaappaita ja seuraavana conversseja, ihan sen mukaan mitä tekee mieli! Viikonloppuiltana olen jopa käynyt ulkona avokkaissa suht hiljattain.

Kauniit joulukoristeet kaupungilla


En ehkä itse laittaisi jouluvaihdetta päälle ennen joulukuun alkua, mutta nyt ollaan jo niin lähellä joulukuuta että voin keskittyä nauttimaan kaikista ihanista koristeista mitä ympäri kaupunkia alkaa löytyä.

Paikallinen huumori katukuvassa


'Nuff said.

Kakku


Suomessa tulee harvoin syötyä kakkua, täällä liiankin usein. Melkein joka kahvilassa ja ruokakaupassa on tarjolla kaiken maailman ihanuuksia, kuten yllä näkyvä chocolate fudge cake (jonka kävin hakemassa matkalla kotiin lääkäristä, jossa minulla todettiin angiina. Ajattelin, että pala kakkua auttaa ainakin yhtä hyvin kuin penisilliinikuuri). En ollut ennen nähnyt tuollaista kolmionmuotoista rasiaa jossa myydaan yksittäisiä take away -kakunpaloja, aika ihana!


Että tällaista tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti