"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

torstai 13. tammikuuta 2011

Don't Hassle with the Hoff!

Tässä sitä sitten ollaan. Viimeinen päivä huomenna. Niin kuin voi odottaa, mieliala menee kuin vuoristoradassa. Perussettiä tässä vaiheessa, aina sama juttu.

Mutta ennen lähtöä on vielä huominen, joka pitää sisällään pakkauksen lisäksi lounasta, kahvittelua ja päivällistä hyvien ystävien seurassa.

Eilen illalla sain viimeisen esseeni valmiiksi, ja tänään kävin palauttamassa sen. Viimeinen käynti Middlesex Universityssa, siis. Luulisi, että olo olisi kovin kevyt ja erilainen, mutten ole vielä oikein sisäistänyt sitä, niin kuin en lähtöäkään.

Yliopistokeikan jälkeen lähdin Wimbledoniin, jossa minun ja Lauran sisäiset ysärilapset olivat onnesta soikeena, kun saimme nähdä lavalla The Hoffin. En ole koskaan ollut suurempi fani, mutta olihan se kuitenkin elämys! Vaikka kyseessä olikin Peter Pan, niin siinä viljeltiin jatkuvasti Hoff-viittauksia, ja kaksimielisiä vitsejäkin oli mukana vaikka kuinka paljon. Hauksaa oli, ja kun tosiaan sain liputhintaan £2,50/lippu, niin oli todellakin sen arvoista! :)

Nyt nukkumaan, angstataan sitten huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti