"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 16. elokuuta 2010

As time goes by...

Pari viimeksi unohtunutta kuvaa:


Pari viime viikkoa on ollut aika vaihteleva ohjelma. Välillä olen tehnyt täysiä päiviä, välillä minulla on vain yksi lapsista hoidettavana, ja välillä teen pelkkää iltapäivää. Lapset ovat loman aikana vähintään kaksi päivää viikossa päiväleirillä läheisessä koulussa, jolloin saatan viedä heidät aamulla, ja haen heidät n. 17.30. Viime maanantaina Hannah ja Ali lähtivät naapurin perheen kanssa johonkin, ja minä lähdin Danielin kanssa Natural History Museumiin katsomaan dinosauruksia ja muita olioita. Harvoin joudun vahtimaan kaikkia kolmea päivisin, mikä on hyvä, koska se on tosi rankkaa. Illat menevät ihan hyvin kun haen heidät leiriltä, laitan ruokaa, kylvetän ja laitan heidät nukkumaan, mutta koko päivä kaikkien kolmen kanssa vaatii kyllä enemmän hermoja kuin mitä minulta löytyy.

Perjantaina minulla oli vapaata, joten kävin Scandinavian Kitchenissä lounaalla. Kumma miten ihanaa kaikki skandiruoka yms. on silloin kun on ulkomailla. Tykkään yleisestikin Suomesta paljon enemmän silloin kun olen itse muualla - ulkomailla asuessa tuntuu siltä, että Suomi on kyllä niin hyvä paikka elää, mutta katsotaan onko sama fiilis vielä viikon (tai kolmen) kotona olon jälkeen!

Sain viikonlopuksi vähän lisähommia, eli yhden käännöksen ja transkription (piti tulla kaksi, mutta toista haastattelua ei ole vielä kuulunut). Sain käännöstekstin perjantaina heti aamulla, ja tein sen valmiiksi parissa tunnissa saman päivän aikana! Ennenkuulumatonta minun käännöshistoriassani! Jos kurssikäännöksistäkin maksettaisiin palkkaa, niin ehkä nekin saisi tehtyä ajoissa... Palautin tekstin kolme päivää ennen dedistä, ja eilen sain myös transkription valmiiksi (dedis oli perjantaina). Hyvä Jenni! Toivon mukaan se toinen pätkä tulisi viimeistään huomenna - ke-to on leiripäiviä, niin silloin olisi hyvin aikaa tehdä niitä.

Keskiviikkona on tasan kolme viikkoa lähtöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti