"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 29. joulukuuta 2014

Uusia tuulia uudelle vuodelle

Jotenkin olen huomannut tässä syksyn mittaan, että blogin kirjoittaminen on vähän tökkinyt. Välillä tuntuu, ettei ole mitään sanottavaa, ja kun viettää koko päivän koneen edessä, ei enää illalla viitsisi jatkaa hengailua työhuoneessa, vaan tekee mieli lähteä ihmisten ilmoille tekemään jotain ihan muuta, tai vähintään siirtyä sohvalle makaamaan. Toisaalta, onko se mikään ihme - tajusin juuri, että maaliskuussa tämän blogin perustamisesta on kulunut 5 vuotta! Aikamoista!

Joka tapauksessa tämä sai minut hieman miettimään asioita, ja tajusin, että inspiraatiota kirjoittamiseen kyllä on, mutta vähän eri mielessä. Siksi päätinkin perustaa Explore Edinburgh -blogin, jonne kirjoitan tästä ihanasta kotikaupungistani, englanniksi.

En aio panna tätä blogia jäihin, vaan kirjoitan edelleen tänne puolelle henkilökohtaiset kuulumiseni, sillä haluan pitää tuon toisen blogin yleisenä matkablogina. Toivottavasti aihepiiri kiinnostaa ja lukijoita löytyy, mutta vaikkei löytyisikään, niin minusta on silti tosi hauska dokumentoida tutkimusretkiäni tähän upeaan kaupunkiin, ja toivon mukaan antaa muillekin tänne suuntaaville reissuvinkkejä.

Tervetuloa siis mukaan tutkimusmatkalle Edinburghiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti