"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

perjantai 30. toukokuuta 2014

Lisää onnellisia kuvia

En olekaan tehnyt vähän aikaa päivitystä onnellisuusprojektistani, mutta kyllä se on edelleen menossa! Aikaisemmin olen postannut kuvat päiviltä 1-14 ja 15-32, ja tällä kertaa on vuorossa oikein iso päivitys eli päivät 33-77. Tänään on päivä 85, eli loppu häämöttää jo! Uskon, että poikaystäväni odottaa projektin päättymistä innolla, välillä on ollut hermo kireänä kun heilun jatkuvasti puhelin kädessä.


Perus ruoka- ja kukkakuvien seuraan on liittynyt moni karkkipainotteinen kuva, ja vihreitä smoothejakin on tullut näköjään juotua urakalla. Pari iltapäiväteetä ja muutama pulla/leivonnainenkin mahtuu mukaan, ja tietenkin vanhempien vierailu ja reissu Ylämaille. Pääsiäinen ja synttärit tuntuvat jo tosi kaukaisilta, muttei niistä näköjään niin kauan sitten ollutkaan.

Haastetta voi edelleen seurata Instagramista nimimerkillä worryabit tai täältä - vielä vähän yli pari viikkoa jäljellä!

2 kommenttia:

  1. Aloitin oman haasteni 10 päivää sun jälkeen sun innoittamana. :) Juhannuksen jälkeen se loppuu. Pieni "paine" julkaista kuva per päivä hellittää, mutta kiva rutiinihan tuo on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon itsekin kyllä tykännyt, mutta välillä on kyllä saanut hakemalla hakea jotain kuvattavaa. Olen kyllä pannut onnelliseksi tekevät asiat paremmin merkille kuin ennen, mutta aina ne ei ole sellaisia että niistä saisi fiksua kuvaa, tai sellaista, jonka kehtaa/viitsii/voi laittaa instagramiin :D Ja kiva että säkin olet jaksanut jatkaa projektia, tsemppiä loppurutistukseen!

      Poista