"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

torstai 22. toukokuuta 2014

Highland road trip - tutustumista uuteen kotimaahan

Vihdoin saan aikaiseksi postauksen Ylämaiden reissustamme huhtikuun lopussa! Postauksesta tulee hyvin kuvapainotteinen, sillä mielestäni kuvat puhuvat puolestaan.

Matkaseuralaisemme olivat isäni ja äitipuoleni sekä heidän ystäväpariskuntansa. Reitti näytti tältä:

1. päivä - Edinburgh
2. päivä: Edinburgh - Fort Augustus
3. päivä - Fort Augustus - Ben Nevis - Isle of Skye
4. päivä - Isle of Skye - Inverness
5. päivä - Inverness - Banff
6. päivä - Banff - St Andrews - Edinburgh
7. päivä - Edinburgh

Väliin mahtui viskitislaamoja, linnoja, karvalehmien "metsästystä", upeita maisemia, huonoa huumoria (dad jokes etupenkiltä) ja paljon ruokaa. Ennen reissua ja sen jälkeen vietimme myös aikaa Edinburghissa tutustuen turistinähtävyyksiin sekä reissun lopuksi vielä iltapäiväteellä ja hienolla illallisella.

Mieleen jäi erityisesti speed boat tour Loch Nessillä - pelkkä normaali veneretki olisi ollut aika tylsä, koska järvi ei kokonsa lisäksi ole kovinkaan kummoinen, mutta speed boat toi retkeen ihan uuden ulottuvuuden, ja itse ainakin kiljuin ja nauroin suurimman osan ajasta. Äitipuoleni mielestä parasta oli varmaankin Scotsman-hotellin iltapäivätee, jonka gluteeniton versio kuulemma peittosi kaikki muut gluteenittomat leivät ja leivonnaiset. Kävimme myös poikaystäväni klaanin alkuperäisessä kodissa, eli Brodien linnassa, ja vaikkemme päässeetkään tällä kertaa sisälle asti oli puutarhassa kuitenkin paljon nähtävää.

Mutta nyt niihin kuviin!

Tämän reissun kuvia selatessaan ei voi sanoa muuta kuin että
miettikää hei, toi on mun uusi kotimaa!! <3
Eikä edes enää niin uusi, kohtahan olen ollut täällä jo vuoden...

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää kyllä oikein kivalta reissulta! Skotlannissa on kyllä paljo kaunista nähtävää, en voi uskoa etten ikinä päätynyt käymään St Andrewsissä kun Abessa asuin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekään ei valitettavasti ehditty käymään kunnolla St Andrewsissa, piipahdettiin vaan sillä vanhalla golfkentällä ja "siinä kuuluisassa pubissa" lounaalla kun kaksi matkalaisista harrastaa golfia :) Mutta pitää kyllä tehdä kunnon päiväreissu sinne tänä kesänä!

      Poista