"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

torstai 4. heinäkuuta 2013

Viimeisin vierailu

Tällä hetkellä minulla on vieraana Mea, joka onkin tältä erää viimeinen vieras - toivon mukaan elokuun jälkeen saan sitten uusia vieraita, joohan?


Mean kanssa ollaan tehty kaikenlaisia tyypillisiä skottijuttuja, niin kuin asiaan kuuluu: Mea on jo maistanut Irn Bru'ta ja uppopaistettua Mars-patukkaa (kuvakooste alla), ja vielä olisi tarkoitus maistattaa hänelle haggista. Ollaan kiivetty Edinburghin kukkuloita ja portaita niin että pohkeet huutaa hallelujaa, ja eilen kävimme ceilidhissä tanssimassa niin että hiki virtasi (ja korkeiden potkujen "ansiosta" näimme erään tanssijan kiltin alta paljon enemmän kuin mitä halusimme nähdä...). Huomenna olisi vuorossa lisää liikuntaa kun lähdemme ratsastamaan North Berwickin Seacliff-rannalle - toivottavasti ei sataisi, ainakaan kovin paljoa.


Pakko vielä esitellä uutta hankintaani:


En ennestään omistanut kunnollista käsimatkatavaralaukkua, mikä aiheutti aikamoista hermostumista esim. Irlannin-reissullani, kun aina Ryanairin koneeseen noustessa piti pelätä, että vaativatkohan ne tunkemaan laukkuni siihen metallikehikkoon (joka minusta ei todellakaan näytä vastaavan niitä mittoja, jotka nettisivuilla ilmoitetaan! Olenko ainoa?). Olen myös pitkään haaveillut skotlantilaisen Ness-tuotemerkin laukuista, ja nyt kun löysin tuon ihanan käsimatkatavaralaukun, ja vielä 50% alennuksesta, niin se oli pakko viedä kotiin.Edit: Postaus palautui jotenkin draftiksi ja kuvat hävisivät, joten pikkasen meni uusiksi, mut eiköhän tämä nyt ole aika samanlainen kuin alunperin.

2 kommenttia:

 1. Ihana matkalaukku! :) Hyvä, että Edistäkin saa noita uppopaistettuja Mars-patukoita. Olen syönyt niitä vaan Stonehavenissa, josta kuulemma kaikki on lähtösin. Argentiinalainen kaveri oli toukokuussa Edissä ja sanoin, että ettisi jostain Mars-patukka-paikan, muttei se vissiin kuitenkaan saanut aikaseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :)
   Ja tiedän pari paikkaa josta niitä patukoita saa täältä, toinen Royal milella ja toinen Grassmarketilla!

   Poista