"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Viimeinen viikko alkaa... NYT

Loma.

Perjantaina hakupaperit lähti vihdoin Middlesexiin! Vaikka siinä varmasti menee vielä aikaa ennen kuin sieltä kuuluu mitään, niin papereiden lähettäminen tuntui ensimmäiseltä konkreettiselta askeleelta vaihtoa kohti pitkään aikaan - aikaisempia olivat Erasmus-hakemuksen lähettäminen ja tiedon saaminen, ja niistähän on jo aikaa.

Viikonloppu meni sitten mukavasti mökillä, vaikka ilmat eivät suosineet ennen sunnuntaita. Olisi myös ollut Rotex Goodbye Party, mutta koska minulla oli enää kaksi viikonloppua jäljellä Suomessa, päätin, että asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen, ja halusin käydä kerran tänä kesänä mökillä. Käyn sitten hyvästelemässä kaikki vaihtarit samaan aikaan ensi sunnuntaina Viking Line'in terminaalissa.

Viimeinen viikko tosiaan pyörähtää käyntiin. Hullua.

Kesävuokralainen saapui, ja sillä on kuulemma mennyt ihan hyvin siellä, kun telkkarikin saatiin toimintakuntoon kaukosäätimen pattereiden vaihdolla. Huomenna käyn Turussa allekirjoittamassa syksyn vuokrasopimuksen seuraavan vuokralaisen kanssa, ja sitten sekin asia on pois päiväjärjestyksestä.

Ensi viikko menee kai sitten ihan leppoisasti, viimeisille romuille pitäisi löytää paikka kaapista, ennen kuin voin taas ruveta kaivamaan niitä sieltä ja laittaa matkalaukkuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti