"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Tuhlaajatyttären paluu

Muutin sitten takaisin kotiin. Tai no, voiko tässä sitten sanoa niin, kun en koskaan ole tässä talossa asunut, mutta joka tapauksessa muutin isän luo Paraisille. Huoneessa tuntuu olevan jumalattomasti tavaraa, mutta se ei kyllä voi pitää paikkaansa kun muistaa, että rappusten alla on iso kasa laatikoita, ja kämppään jäi useamman laatikollisen verran tavaraa.

Tavaroiden purku ei ole edennyt oikeastaan yhtään. Kylpyhuoneen olen kyllä vallannut, mutta maanantai meni pyykätessä ja läppäriä tyhjentäessä (jotta sen uskaltaisi antaa pikkuveljelle lainaksi), ja eilen lähdin aamulla (tai no, klo 11) Turkuun.

Turussa oli onneksi melko tuottelias päivä. Siivosin ensin kämppää pari tuntia, sitten kävin yliopistolla hakemassa uuden, hienon "En ole sanakirja" -teepaidan, ja sieltä töihin. Töiden jälkeen kävin äkkiä kotona syömässä, ja sitten suuntasin Rentoon tapaamaan Lauraa, joka on myös menossa Middlesexiin vaihtoon tänä syksynä. Ollaan aikaisemmin lähetelty hirveästi sähköposteja, mutta nyt tavattiin ekan kerran. Vaihdon strategia taitaa nyt sitten olla aika selvä ;)

Kävin sitten tosiaan vielä siivoamassa asunnon valmiiksi, ja nyt siellä näyttää kyllä tosi hienolta (roskat viemättä, mutta muuten hyvä). Taas kerran harmittelen sitä, etten itse pääse asumaan siellä kun siellä on siistiä. No, ei se kauan minulla tuollaisena pysyisikään.

Tänään klo 12 kesävuokralainen tulee, ja se siitä sitten.

Enää kaksi päivää töitä jäljellä.

Over and out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti