"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

perjantai 21. toukokuuta 2010

Marinaa

Joskus on hyvä kerrata ja verrata mikä menee huonosti ja mikä hyvin, ettei se huono tunnu ylivoimaiselta...

Eli:

-Julkisivuremontti. Aamukahdeksalta alkaa sellainen mukava poraaminen, jota ei ikkunoiden sulkeminen tai tyynyn painaminen pään päälle voi peittää.

-Nettipankkitunnukset. Pari päivää sitten huomasin, ettei minua päästetä nettipankkiin. Tunnukset olivat näköjää vanhentuneet, mutta uusia ei ollut näkynyt. Äkkiä huomasin miten vaikeaa elämä on ilman tunnuksia: en pelkästään ole suljettuna ulos pankista, vaan en myöskään voi tehdä osoitteenmuutosta tai opintotuen muutoksia netissä! (Ja puhelimessahan se ei käy, kun edellisen kohdan helvetillinen poraaminen peittää kaiken...)

-Muutto. Olen asunut tässä viimeisen viikon laatikoiden keskellä, vaatekaappi melkein tyhjänä. Tietenkin olin epähuomiossani lähettänyt kaikki kesävaatteet Paraisille (sunnuntai: "kuka nyt tässä sortseja kahden viikon aikana tarvitsee?" torstai: "voi v***u!"). Ja pakattavaa riittää vielä...

-Opettajat. Lupaavat laittavansa arvosanat opintorekisteriin viimeistään parin viikon sisällä. Ei kuulu. Olisi ihan kiva saada se kokonaisuusmerkintä haettua. Toinen opettaja ilmoittaa arvosanat samana päivänä kun uusintatentti on. Yritä siinä sitten käydä uusimassa. Ja vaihtoyliopistolle pitäisi lähettää hakupaperit, joiden liitteisiin kuuluu mm. opintorekisteriote, mutta olisihan se kiva että siinä näkyisi kaikki kurssit, varsinkin kun keväältä tulee yli puolet koko vuoden pisteistä.

Got that off my chest. Jos sitten katsotaan niitä asioita, jotka menevät hyvin tällä hetkellä...

+Kesä. Aurinko. Lämpö. I-HA-NAA!

+Loma. Periaatteessa olen ollut lomalla jo viimeiset 3 viikkoa (suurimman osan ajasta - yhteen tenttiin lukeminen ja 6h töitä viikossa ei hirveästi vaikuta).

+Countdown. Tänään näyttäisi olevan 17 päivää jäljellä ennen kuin liihotan Lontooseen! Ja siitä alkaakin n.8kk kestävä British Experience. Can't wait!

+Stipendi. Sain Svenska Studiefondenilta 1400€:n stipendin! Harmi vaan, että se oli 10kk:n vaihtoa varten, joten neljälle kuukaudelle saa paljon vähemmän, mutta ainakin tiedän, että jotain rahaa sieltä tulee!

Noniin. Tällä hetkellä plussia ja miinuksia näyttää olevan yhtä paljon - onhan niitä varmasti muitakin, mutta tähän on hyvä lopettaa tältä päivältä. Ja kun noita katsoo, niin eihän tämä enää näytäkään niin pahalta! Ja vielä paremmalta näyttää, kun kerään tavarani ja lähden ulos aurinkoon täältä dataamasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti