"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Mitä uutta?

Viime aikoihin on mahtunut kaikenlaista. En voi valittaa kiirettä, mutta viikot ovat täyttyneet kuin itsestään kaikenlaisesta. Tekemisen keskellä ei aina muista tai viitsi ottaa kuvia, vaan olen keskittynyt nauttiman hetkestä (sadan päivän projektin jälkeen se lieneekin paikallaan), ja töiden jälkeen iltaisin en viitsi enää jatkaa näppiksen naputusta blogia varten, vaan sammutan mieluummin koneen ja kömmin sohvalle poikaystävän viereen vaihtamaan päivän kuulumiset ja katsomaan roskasarjoja (suosittelen etsimään käsiinne kultakimpaleen nimeltä I wanna marry "Harry", tuo realitysarjojen kuninkaallinen!). Siksi hiljaisuus. Mutta tässä kuussa olen:

- käynyt pitkästä aikaa hammaslääkärillä, kauhistellut laskua (täällä saa maksaa maltaita jollei halua suuhunsa amalgaamia), lähestulkoon lopettanut kokiksen litkimisen ja vaihtanut sen jatkuvaan purkan jauhamiseen
- viettänyt ihania iltoja rakkaan ystävän sohvalla, usein viinilasi kädessä, ja käynyt saman ystävän kanssa kahvilla ja puistossa nauttimassa auringosta
- ostanut ihanan taulun seinälle


- käynyt vihdoinkin katsomassa kaverin jo 6 kuukautta vanhaa vauvaa
- syönyt paljon mansikoita
- viettänyt suomalaisten kanssa juhannusta piknikillä - yhteensä 70 osallistujaa!
- käynyt ensimmäistä kertaa Scottish Borders -alueella ystävän luona


- osallistunut ensimmäistä kertaa skotlantilaiseen kääntäjäseminaariin ja tavannut siellä mahtavia tyyppejä
- leiponut korvapuusteja (vuoden lämpimin päivä oli siihen hyvä ajankohta...) ja kutsunut anopin teelle ja pullalle
- kärsinyt heinänuhasta
- kääntänyt kapulakielisiä tekstejä
- löytänyt Meetupista ranskalaisen freelancer-naapurin, jonka kanssa kävin lounaalla - ranskaksi

Tämän lisäksi vietin tänään ihan mahtavan turistipäivän, josta minulle jopa maksettiin! (Tämä liittyy uuteen projektiin, joka minulla on menossa - siitä myöhemmin lisää.) Eri kohteisiin tutustumisen jälkeen päädyimme vielä ihan huvin vuoksi Camera Obscuraan, joka oli todellakin käymisen arvoinen - meillä molemmilla oli ihan sairaan hauskaa! Ehkä olemme vain easily amused? Camera Obscurakin ansaitsee oman postauksensa, joten pitää panna se listalle.



Mutta tässä pikaisesti kasaan kyhätty päivitys. Enempää ei ehdi kaiken kivan ja jännittävän keskellä!

2 kommenttia:

  1. Mitäs anoppi tykkäsi korvapuusteista? :) Tuo meetup näyttää olevan vallan mahtava keksintö. Jos esim. muuttaa töiden perässä yksin tuntemattomaan paikkaan, tuollainen systeemi auttaa varmasti aloilleen asettumisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anoppi ihaili kovasti ja kehui taitavaksi :D No, en viitsi väittää vastaankaan jos noin helposti saa sellaisen maineen haha. Ja meetup on nimenomaan tuohon tarkoituksen vailla vertaa, sopivia ryhmiä löytyy varmasti ihan jokaiselle!

      Poista