"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Sata päivää onnea

7. maaliskuuta aloitin sadan päivän onnellisuusprojektin #100happydays, ja lauantaina sain sen vihdoin päätökseen! Tässä vielä viimeisten päivien kuvat 78-100:
Ei tämä projekti ehkä tuo maailmaan rauhaa tai muutenkaan vaikuta mihinkään suuremalla mittakaavalla, mutta kyllä se on opettanut minut huomioimaan kaikki ne pienet asiat jotka tekevät minut onnelliseksi. Kuvien analysointi antaa suht saman tuloksen kuin aikaisemminkin, eli päivieni ilahduttajat ovat usein ruoka ja kukat. Ei mikään huono juttu ollenkaan!

Pakko kyllä myöntää, että huokaisin helpotuksesta kun viimeinen kuva oli postattu. Olihan tämä kivaa, mutta jossain 80. päivän jälkeen alkoivat aiheet jo loppua kesken kun en olisi halunnut ihan hirveästi toistaa itseäni, ja monena päivänä onnellisuutta aiheuttaneet asiat olivat sellaisia, joista ei voinut ottaa järkevää kuvaa, tai sitten kuvan ottaminen olisi pilannut hyvän hetken. Mutta mielestäni pääsin loppuun asti kunnialla kuitenkin! Ja nyt teidänkään ei enää tarvitse lukea näitä jatkuvia 100happyday-postauksia - tiedän, että viime aikoina ei ole hirveästi tullut kirjoitettua, mutta yritän parantaa lähiaikoina! Aiheitakin kuitenkin olisi!

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä mullekin helpotus, että se loppui. En halunnut jättää haastetta kesken, vaikka välillä tuli illan viimeisinä minuutteina mietittyä, että mitä nyt kuvataan :D Tuli vissiin aika monta kertaa kuvattua ruokaa, mutta se jos mikä yleenä tekee päivittäin onnelliseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama täällä, loppuun piti päästä vaikka väkisin, ja muutamana päivänä se näkyi kuvasta :D

   Poista
 2. Hatunnosto että sait suoritettua haasteen loppuun! Mä todella jämähdin sinne jonnekin 60 tienoille ja sit luovutin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no en yhtään ihmettele, itsestäkin tuntui välillä, että onkohan tässä nyt oikeasti mitään järkeä :D Mutta ei huono saavutus tuokaan, yli puolen välin kuitenkin!

   Poista