"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

tiistai 11. helmikuuta 2014

Perheloma Espanjassa

Kuten jo mainitsin vietimme siis viime viikon Espanjassa perheeni kanssa. Olimme siellä viettämässä äitini 50-vuotispäivää, ja paikalla oli äitini, hänen miesystävänsä, molemmat pikkuveljeni, heidän avokkinsa, isovanhempani, sekä tietysti minä ja poikaystäväni.

Kohteena oli Torremolinos, joka ei ole paikka jonne olisimme normaalisti matkustaneet, emmekä tainneet nähdä erityisen paljon oikeaa Espanjaa. Auringostakaan emme valitettavasti saaneet kauheasti nauttia, mutta viikon aikana oli onneksi pari todella lämmintä päivää. Suurin osa Torremolinoksen muista turisteista ja hotellimme asukkaista taisivat olla keski-iältään noin 70, mutta meillä oli hauskaa, koska matkaseura oli mitä parhain!

Viikkoon mahtui paljon ruokaa ja viiniä, typeriä vitsejä, hirveästi kävelemistä, ja kaikenlaista muuta ohjelmaa. Alla kuvakooste viikostamme.

 Ensimmäisen päivän lounas

Sea Lifessa ruokkimassa rauskuja 

Nälkäinen rausku

Vedenalainen tunneli

Iso olut 

Äidin synttäri-illallinen

Gibraltarin moskeijan edessä 

St Michael's Cave 

 Upper Rock Nature Reserve

Maisemaa Gibraltarilla 

Yksi Gibraltarin kuuluisista apinoista

Matala luola, pitkä veli 

 Vesipiipulla

Viisi suomalaista ja skotti Ice Barissa

Eli sellainen reissu meillä! Mutta nyt on kyllä ihana olla kotona - kolme viikon reissua puolentoista kuukauden sisällä on jo vähän liikaa. Nyt on tarkoitus pysytellä Edinburghissa, tai ainakin Skotlannissa, ja omassa sängyssä ainakin muutama kuukausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti