"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 23. syyskuuta 2013

Oma koti kullan kallis

Kuten viime postauksessa lupasin kutsun teidät nyt uuteen kotiini!

Asun englantilaisen kämppikseni Felicityn kanssa alueella nimeltä Comely Bank, joka on todella nätti asuinalue täynnä viktoriaanisia kerrostaloja, ja jonka vieressä on Stockbridge (joka muuten The Timesin mukaan on kolmanneksi coolein asuinalue briteissä - sen ohi menivät ainoastaan Bethnal Green Lontoossa ja Hebden Bridge Länsi-Yorkshiressa). Alue on niin ihana, että se ansaitsee ihan oman postauksensa, ja keskityn tällä kertaa asuntooni.

Asumme isossa, valoisassa asunnossa, jossa on kaksi makuuhuonetta, eteinen, kylppäri, iso olohuone ja iso keittiö. Ilokseni vain makuuhuoneissa on kokolattiamatto, mutta valitettavasti ikkunat ovat perinteisiä britti-ikkunoita, mutta kaikkea ei voi saada. Kylmähän täällä usein on, muttei ainakaan vielä sietämättömän kylmä, ja kylmyyteen on auttanut mukavasti se, että kotitoimistoni sijaitsee tällä hetkellä sängyssä viltin alla (kirjoituspöytä on vielä muuton jäljiltä rojun peitossa...).


Ensinnäkin eteinen ja minun makuuhuoneeni. Kukaan ei varmaan ylläty nähdessään, että kaikki tavarani eivät ole vielä löytäneet omaa paikkaansa. Toistaiseksi syytän sitä, että olemme menossa vasta ensi viikonloppuna Ikeaan, jolloin säilytysratkaisut toivon mukaan selkenevät. Minulla on kahdesta makuuhuoneesta isompi, koska tässä on kirjoituspöytä - jos sen jopa ottaisi pikkuhiljaa käyttöön...Eteisessä on sekä varastohuone että komero, ja keittiössäkin on erillinen ruokakomero, joten säilytystilaa kyllä riittää! Eteisen päässä näkyvä ovi johtaa kylppäriin - tykkään erityisesti tuosta oven mosaiikki-ikkunasta, ja samantyyppinen löytyy myös asunnon etuoven yläpuolelta.


Olohuoneessa on kaksi sohvaa, joiden lisäksi ikkunan vieressä on pikkupöytä ja kaksi nojatuolia joita tuskin koskaan tulee käytettyä. Sisäänrakennettu kirjahylly ja katonrajan koristelut ovat kivat.


Ehkä parasta tässä asunnossa - keittiö! Eikö se olekin kaunis? Ja tuo lattia! Olen täysin rakastunut tuohon keittiöön - jos siitä löytyisi vielä astianpesukone niin se olisi ihan täydellinen, mutta kyllä se on jo aika lähellä.


Lopuksi vielä muutama yksityiskohta eteisestä / keittiöstä / kylppäristä / olohuoneen katonrajasta.

Joten täällä minä siis asun vähintään seuraavat 6 kuukautta!

8 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta, varsinkin kun ottaa huomioon, että kyseessä on skotti-kämppä. ;)

  VastaaPoista
 2. Näyttää todella kivalta asunnolta ja keittiö on kyllä superkiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä olen kyllä tosi iloinen että löytyi näinkin kiva asunto - kuten tiedämme, se ei ole tällä saarella itsestäänselvyys :D

   Poista
 3. vad fin lägenhet! :)
  Kati

  VastaaPoista