"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Projekti "Myy Koko Omaisuutesi" vauhdilla käyntiin

Kun lähdin Skotlantiin, jätin taakseni täysin kalustetun asunnon. Kun olin päättänyt muuttaa pysyvästi Skotlantiin totesin, että kai mun sitten on pakko myydä kaikki kalusteeni, ja rakkaalle sohvalleni löytyikin uusi omistaja jo kesän aikana. Palasin siis viime viikolla sohvattomaan kotiin (ja se on surullinen paikka se!).

Ennen.
Eilen aloitin sitten kalusteenmyyntiprojektini oikein kunnolla, kun lisäilin päivän mittaan tori.fi-sivustolle tavaroita. En ollut kuitenkaan innostuneisuuden tilassa miettinyt, että mitä jos minulla käykin hyvä tuuri, ja tavaroilleni on vientiä? Minunhan pitäisi asua täällä viellä useamman viikon!

Siinä kävi sitten niin, että yhtäkkiä asunnostani ei puutu pelkästään sohva, vaan myös matto, iso kirjahylly, ainoa nojatuoli ja sohvapöytänä toiminut rahi. Minulla ei siis ole enää muuta istumapaikkaa kuin sänky ja työtuoli, ja laskutilaa ei ole muuta kuin keittiössä. Lisäksi lattiatilaa vie kirjahyllyn sijaan pinoittain kirjoja ja elokuvia.

Mutta hei, tämä on kyllä oikeasti tosi hyvä asia! Toivottavasti kauppa käy jatkossakin. En tosin taida laittaa sänkyäni myyntiin ihan vielä...

Jälkeen.

Ennen-kuva otettu yli kaksi vuotta sitten, mutta siinä ajassa sisustus ei näköjään ollut kauheasti muuttunut, ainakaan tästä kulmasta, kun vain telkkari ja keittiön tuolit olivat vaihtuneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti