"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

tiistai 25. syyskuuta 2012

Syksyn ja muutokset tuulet

Perustin hiljattain uuden blogin (jossa myyn kirjoja sun muuta tavaraa, koska tänne yksiöön ei vaan mahdu kaikkea, ja tavaramäärä häiritsee hiukan muuttojen aikana), ja valitessani siihen taustakuvaa ja sellaista tajusin, että tuo tylsä vihreä taitaa olla jo aikansa elänyt. Joten syksyn kunniaksi tein vähän muutoksia. Mitäs tykkäätte? Mun mielestä tästä tuli aika hieno! (Joo, sama tausta mikä tuossa uudessakin blogissa on, mutta se vaan oli jotenkin niin hieno!)

In other news, sunnuntaina koittaa paluu Skotlantiin, tällä kertaa kahdeksi viikoksi, jee! Olen siirtynyt kuuntelemaan BBC Radio 1 -kanavaa, ja siellä juuri kerrottiin miten Pohjois-Englannissa ja Etelä-Skotlannissa on tällä hetkellä kauheat myrskyt. No just. Mä olin niin toivonut kivaa syyssäätä :(
Toivottavasti myrsky ehtii loppua.

weheartit

3 kommenttia:

 1. Voi ei, mä olen lähdössä torstaina ja palaamassa sunnuntaina, toivotaan tosiaan että myrskyt laantuvat loppuviikkoon päin mentäessä! :(

  Me varmaan nähdäänkin sitten lentokentällä sunnuntaina, vahdinvaihtona, jos oletan oikein että Tampereelta olet lähdössä. :)

  T: Satu (enkun kääntäjä, ehkä mut muistat :)

  VastaaPoista
 2. Hups, taisitkin puhua eilisestä etkä tulevasta sunnuntaista, voisi tämäkin tyttö opetella tunnistamaan päivämäärät. :D Hyvää reissua siis, onkos se myrsky mennyt jo ohi? :)

  VastaaPoista
 3. Ainakin tähän mennessä on ollut yllättävän hyvät ilmat, toivottavasti pysyisi tällaisena!

  VastaaPoista