"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Edinburgh in bloom

Tuli äskettäin mieleen, etten koskaan palannut asiaan sen jälkeen, kun kerroin olevani menossa Edinburghiin vapuksi. Siellähän oli tietenkin aivan ihanaa - sää oli huono ja siellä oli tosi kylmä, mutta Meadowsin ja Princes streetin kirsikkapuut kukkivat, ja oli ihana nähdä kaikkia rakkaita paikkoja ja ystäviä! Koska matkustin pelkillä käsimatkatavaroilla (ensimmäinen kerta Ryanairilla) en ottanut järkkäriä mukaan, mutta Instagramia tuli käytettyä senkin edestä. Alla tulos.

Tätä kirjoittaessa tulisi varmaankin kova ikävä, ellei seuraava reissu olisi jo tiedossa - lennän Edinburghiin 30.9. ja vielä kahdeksi viikoksi!! Olen aivan täpinöissäni! Pelkkä lomamatka tämä ei ole - olen siis menossa Skotlantiin tekemään haastatteluja graduani varten (fiksusti valittu aihe ;) ), mutta sekin tulee luultavasti olemaan hauskaa, eikä se tule viemään kaikkea aikaani siellä. Saattaa myös olla, että äiti tulee käymään pidennetylle viikonlopulle matkani loppupäässä, mikä olisi todella hauskaa, sillä hän ei ole koskaan käynyt Skotlannissa. Pikkuvelikin innostui ajatuksesta - hänkin taisi rakastua Edinburghiin viime vuonna, kun hän oli siellä ensin viikon käymässä ja sitten kolme viikkoa työharjoittelussa. Joten ehkä tästä tulee osittain myös perhereissu.

Tulevan Skotlanninreissun lisäksi saattaa olla, että minun pitää (eikä "pitää" ole nyt yhtään liioiteltua, tällä kertaa) käydä Lontoossa syksyllä - eräs suomalaisnainen tekee väitöskirjaa samasta aiheesta kuin minä teen graduni, ja jos hän pitää jonkun luennon aiheesta Lontoossa tässä syksyn aikana tarkoitus olisi yrittää päästä paikalle. Toivottavasti onnistuu - ja toivottavasti rahoituskin järjestyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti