"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

maanantai 23. heinäkuuta 2012

5 ihanaa asiaa

Anna pyysi blogissaan kertomaan viisi ihanaa asiaa, joten täälläkin voisi olla aika uudelle sellaiselle listalle.

1. (Saan tästä varmaan verbaalista satikutia, mutta) syksy tulee pian! Tykkään kaikista koulunaloitusmainoksista, se aika vuodesta on jotenkin aina ollu niin kivaa. Odotan jo innolla paluuta yliopistonmäelle - tai vielä enemmän sitä edeltävää viikkoa, kun saa askarrella lukkaria ja tehdä kaikenlaisia suunnitelmia. Todellisuus tulee varmasti harmillisen äkkiä vastaan (yleensä syyskuun puoleenväliin mennessä) - vähän myöhemmin jos syksy on kuiva ja värikäs ja ihana, eivätkä sateet ala heti. Mutta oi, niitä ihania aamuja kun ilmassa on sitä syksyn kirpeyttä ja aurinko paistaa ja joka paikassa on ihania värejä ja saa pukeutua kivoihin syysvaatteisiin ja kietoutua isoihin huiveihin!

2. Mulla on kauhea graduinnostus päällä! Se hiipuu varmaan heti alkumetreillä kun hommat alkaa "oikeasti", joten nyt otan tästä innostuksesta kaiken irti! Kai tämä pääasiassa on tässä vaiheessa kivaa juuri sen takia, että nyt olen vielä suunnittelu- ja valmisteluvaiheessa, ja minähän tunnetusti rakasta kaikenlaista suunnittelua ja kalenterin täyttöä ja listojen tekemistä.

3. Perjantaina lähden viikonlopuksi Osloon. En olekaan ennen käynyt Norjassa, joten uusi maa listaan, numero 21, jee! Menen katsomaan norjalaista Marie'ta (taipuuko se edes noin?) joka oli työkaverini Edinburghissa, ja joka kävi täällä kylässä helmikuussa. Toivottavasti sää Oslossa olisi parempi kuin tämän kuun alussa Köpiksessä.

4. Niin kuin jo edellisessä postauksessa mainistsin, pääsen syyskuun viimeisenä päivänä kahdeksi viikoksi "kotiin", eli ihanaan Skotlantiin! En malttaisi millään odottaa!

5. Saan tänään uuden tietokoneen ja iiihanan ison näytön! Siis iskän (firman) hommaama työkone, että voisin pikku hiljaa ruveta friikkuilemaan, mutta kai sillä koneella aluksi vähän voi leikkiäkin... :) En pysty vielä nyt kesän aikana ottamaan vastaan muita töitä, mutta syksyllä minulla on jo aika hyvät saumat saada käännöshommia. Nyt ei puutu enää kuin Trados! Se, miten kauan joudun näitä (kone+lisäosat+ohjelmat) maksamaan takaisin, on sitten eri juttu... Mutta parempi näin kun että joutuisin ostamaan kaiken sitten heti valmistumisen jälkeen, ja näin saatan myös säästyä muutamalta työhakemusten kirjoittamiselta ennen sitä... ehkä?

weheartit

(Hitsi, pitäisikö mun sittenkin ostaa tuollaiset tennarit? Olen niitä mielestäni joskus kuolannut... vai onko ne ihan hirveet? Eihän niitä briteissä tietenkään viitsisi käyttää, mutta Suomessa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti