"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

tiistai 17. tammikuuta 2012

Tauon paikka


Kohta kaksi viikkoa Suomessa takana. Opiskelut ovat lähteneet käyntiin, ja vielä löytyy jopa motivaatiota. Sähköposti täyttyy vaihtoonhakuilmoituksista, mutta toistaiseksi voin hyvillä mielin lähettää ne suoraan roskakoriin. Yritän suunnitella kesää, pääosin Suomessa. Ensimmäisen kaukokaipuun koittaessa apuna on edessä häämöttävä Rooman-loma. Edinburghia on ikävä, mutta ei liikaa. Lunta on, ja pakkasta, ja jäinen maa, mutta niinhän se menee. Kai se kevät sieltä tulee vielä joskus.

Blogi jää taas lomalle odottamaan seuraavaa seikkailua. Jos aikaisemmat kokemukset ovat mitään opettaneet, niin ainakin sen, että se saattaa olla lähempänä kuin luulenkaan. Sillä välin jatkan toisessa blogissani, jonka olen jättänyt viime aikoina täysin oman onnensa nojaan.


Kuvat: weheartit

2 kommenttia:

  1. Moi Jenni! Törmäsin sun blogiin kun etin tietoa ja suomalaisten kokemuksia Sykesistä. Oon muuttamassa pysyvästi Ediin ens maanantaina ja jo tiistaina mulla on haastattelu Quantumilla, jonka kautta mun tuleva kämppis (Maria Espanjasta) pääsi töihin Citibankille Sykesiin! Vähän mietityttää että jaksaako tuota työtä, mutta pakko kai se on jostain aloittaa :) onko siellä muita suomalaisia töissä? Muuten, kiva työporukka? Oli tosi mielenkiintosta lukea sun blogia!

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva että blogista oli hyötyä :) Ja pakko sanoa heti alkuun, että olen kyllä vähän kateellinen tuosta Ediinmuutosta!
    Jos haluat kunnollisen (eli vähän pidemmän ja rehellisen ;) ) vastauksen, niin laita ihmeessä s-postia bumblebee_wirn (at) hotmail com
    Citillä on sitten taas tullut uusia naamoja näköjään, kun en itse ainakaan tunne sieltä ketään espanjalaista Mariaa, mutta hauska yhteensattuma :)

    VastaaPoista