"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

lauantai 29. lokakuuta 2011

Jännää elämää

Joo, viime kerrasta on taas aikaa.

Jotenkin kirjoittamiselle ei ole viime aikoina tuntunut jäävän aikaa, vaikken minä kyllä niin kovin kiireinen ole. Olen ollut kuuden vuorossa nyt kaksi viikkoa putkeen, ja ensi viikolla sama jatkuu, joten töiden jälkeen päällimmäisenä mielessä on nokoset, sitten ruoka, ja loppuilta meneekin sohvalla, nukkumaanmenoaikaa odotellen. It's an exciting life.

Pikkuveli tuli käymään viikko oman Suomi-lomani jälkeen, ja vierailun ensimmäisenä viikonloppuna tekemistä riitti - ceilidh, ratsastus, synttärit, pientä turistikiertelyä... Loppuviikon Jani joutuikin sitten pärjäämään yksinään päivisin kun minun piti käydä töissä - ihan hyvää harjoitusta, oppipahan pärjäämään kaupungissa yksikseen, kun on kerran tulossa pian taas kolmen viikon työharjoitteluun. Oli kivaa viettää laatuaikaa pikkuveljen kanssa!
Töistä puheen ollen... Eilen tuli täyteen 4 kuukautta siinä puljussa. Tuntuu siltä, että jonkinlainen ketjureaktio on meneillään - yksitellen ihmiset ilmoittavat lähtevänsä, ja moni muu suunnittelee samaa - joidenkin suunnitelmat ovat selvät, kun toiset odottavat uuden työpaikan löytymistä. Itse kuulun tuohon viimeksimainittuun kategoriaan. Olen nyt ruvennut etsimään vaihtoehtoista työpaikkaa oikein tosissani, kun tuota nykyistä ei jaksa, varsinkaan kun siellä ei tätä menoa kohta ole edes kavereita auttamassa jaksamista. Toivon mukaan jotain muuta löytyisi, vaikka työtilannehan ei ole mitä parhain. Pitäkää peukkuja!

Tällä viikolla kävin työkaverini Diegon luona kamera-tutoriaalissa - ajattelin, että kun kerran on tuttavapiirissä noin lahjakas valokuvaaja, niin pitäähän sitä hyödyntää! Pyysin siis häneltä pientä "photography for dummies" -kurssia, ja nyt osaankin käyttää uutta leluani paljon paremmin (tätä ennen käytössä olivat siis vain automaattiset asetukset, ja nekin vaihtelevalla menestyksellä). En ole vielä ehtinyt harjoitella, mutta Diego antoi tehtäväksi ottaa viikonloppuna mahdollisimman paljon kuvia kotona, joten jos huomenna sitten leikkisin paparazzia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti