"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

tiistai 4. lokakuuta 2011

Ei näe metsää puilta

Vihdoin koitti Suomi-loma! Lauantai-aamuna lähdin kotoa noin klo 6:40 ja aloitin matkan, joka kesti yhteensä noin 11 tuntia. Reitti oli Edinburgh - Amsterdam - H:ki-Vantaa - Turku (viimeinen pätkä autolla).

Kumma juttu, mutta katsellessani laskeutuvan koneen ikkunasta metsäpeitteistä Suomen maisemaa tajusin, että Edinburghissa ei ole ollenkaan metsää! Ensin ihmettelin, että onko Suomessa oikeasti noin paljon metsää, ja sitten tajusin, että ei se Suomen metsän paljous, vaan se Edinburghin metsän vähyys (tai olemattomuus).

Heti kotimatkalla aloitin yhden lomani tärkeimmistä tehtävistä - syömisen! Käytiin kotimatkalla Hesellä, ja oi oi että kerrosateria + paprikamajoneesi maistui! Ja ähkyhän siitä tuli. Seuraavana päivänä syöminen (ja ähky) jatkui - päivällä Fontanaan brunssille perheen kanssa, ja illalla tilauslistassani ollutta uunilohta ja perunamuusia, sekä jälkkäriksi lettuja. Omnomnom. Sen päivän jälkeen ei kyllä ole ollut vieläkään oikein nälkä... Tämän viikon teemana tuntuu olevan food baby.

Maanantaina ohjelmassa oli Virallisten ja Tärkeiden Asioiden Hoitaminen. Passikuvat tuli otettua ja passihakemus lähetettyä, ja iltapäivä meni tavaroiden läpikäymisen ja valikoimisen merkeissä. Illalla oli ensimmäinen monista kaveritreffeistä, ja niitä on sitten loppuviikko täynnä. Minuuttiaikataulullahan tässä melkein mennään, mutta on tosi hauska nähdä kavereita pitkästä aikaa!

Tänä aamuna saavuin Turkuun n. klo 7.20, ja hengaankin täällä pikkuveljen ja myöhemmin serkun nurkissa perjantaihin asti. Tänään edessä on lounas ja parit kahvittelut, ja sama rumba jatkuu muina päivinä. Siinä samassa tarkoituksena on myös räplätä uutta lelua (isältä saatu ennakko-joululahja <3 ) ja opetella sen käyttöä, ja tännekin tulee siten jatkossa toivottavasti vähän paremmanlaatuisia otoksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti