"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

torstai 1. huhtikuuta 2010

Kesäsuunnitelmia

Ajattelin sitten kertoa ihan kunnolla, että mitä tässä onkaan tulossa kesällä, jos joku sattuisi olemaan kiinnostunut (vaikka ei kai tätä kukaan vielä luekaan!).

Eli, koska viime kevät oli niin uskomattoman stressaava, ja suurin osa ajastani meni joko mol.fi'ssä, tai kirjoittaessa/lähettäessä työhakemuksia, niin tänä vuonna päätin, että I will suffer no more! Viime vuonna täytin huvikseni netissä au pair -profiileja, ja kävin sitten päivittämässä niitä. Ei mennyt kauaa, kun sain tarjouksen Walesiläiseltä perheeltä. Dilemman aiheutti se, että tänä kesänä olisi tarvetta tienata jotain rahaakin, mutta toisaalta kesä kassalla olisi tappava, siinähän menisi järki ja terveys, ja hermotkin varmaan ensimmäisenä päivä. Laskeskelin sitten viime kesän palkkoja, ja huomasin, että koska tein silloin aika vähän tunteja, niin palkka-vuokra-ruoka-muut laskut, niin käteen jäi suurin piirtein saman verran kuin mitä au pairina saisi taskurahaa! Sen jälkeen päätös oli helppo, joten kesäki suuntaan Walesiin!

Perhe asuu pienessä kylässä Pembrokeshiressä, Lounais-Walesissa, noin tunnin päässä Swanseasta. Vanhemmista Ruth on taiteilija, ja Markilla on oma yritys (muistaakseni jotain teknologiahommia). Lapsia on kolme; Sam on 11v., Holly 8v. ja Ellie 6v. Aikamoinen kesä siis tulossa! Ja lapsia olisi vielä tarkoitus kuskata ympäriinsä, joten minun pitää oppia ajamaan siellä, väärällä puolella tietä oudolla autolla! Mitäköhän siitäkin tulee... No, onneksi ollaan maalla eikä missään suurkaupungissa - sitten kun lähden kaupungille taidan kyllä mennä ihan julkisilla vaan!

Lähden Suomesta 7.6., vietän ensin muutaman päivän Lontoossa kaverin luona (eihän sellaista mahdollisuutta voi ohittaa kun kerran lennän Lontooseen joka tapauksessa!), ja 12.6. lähden sitten Walesiin. Että sellaista

Vaihtouutisia sen verran, että Middlesexistä tuli postia, ja seuraava vaihe on heidän oman hakemuksensa täyttäminen.

Munarikasta pääsiäistä!

2 kommenttia:

  1. Minkä sivun kautta pääsit au pairiksi?

    VastaaPoista
  2. Mulla oli profiili parilla sivustolla, mutta perhe löytyi täältä: http://www.aupair-world.net/
    Harmi, ettei mol.fi-sivuilla saa enää mainostaa au pair paikkoja!

    VastaaPoista