"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

...ja muuttuvat...

Eli nähtävästi mitään ei ole lyöty lukkoon ennen kuin.... no, ennen kuin se on lyöty lukkoon!

Tiedän, ettei tämä todellakaan kuulosta yhtään minulta, mutta tulipa tässä mieleen, että mitäs jos nyt kuitenkin olisin Lontoossa sen vaihtoajan, eli jouluun/tammikuun loppuun asti, ja tulisinkin sitten takaisin (niin hullulta kuin se kuulostaakin). Opinnot edistyisivät, ja kandia voisi ruveta tekemään jo seuraavana syksynä. Pian olisi kuitenkin taas hinku jonnekin riippumatta siitä, miten kauan olen juuri ollut ulkomailla, joten jos vähän säästäisi noita poissaoloja. Ja todellakin, tämä on varmaan ensimmäinen kerta kun olen ollut vähääkään huolissani opintojeni edistymisestä (muuta kuin nyt sen mitä Kela vaatii), mutta ihmeiden aika ei ole ohi, näköjään.

Ihmeistä puheen ollen voin isäksi ilmoittaa, että vastoin kaikkia ennakko-odotuksia - ja etenkin omiani - pääsin läpi harmaita hiuksia, itkukohtauksia ja yleistä paniikkia aiheuttaneesta Grammar 2 -kurssista, sain siitä arvosanaksi jopa 2, ja voin täten jättää juhlalliset hyvästit englannin kieliopille! Tervemenoa vaan!

Ja kun nyt kerran randomeja tänne lisätään, niin mainittakoon että ehdin tuossa keskiviikkona täyttää vuosiakin, 22 tuli täyteen. Facebook onkin mukava lisä syntymäpäivään, kun kaikki puolitututkin muistavat onnitella (vaikka se näyttää omille vanhemmille olevankin vähän vaikeampaa :P).

Pitäisiköhän muuten pikkuhiljaa avata tänne joku varauslista, kun niitä tulevia Lontoonvieraita tuntuu olevan ihan mukavasti, mutta vierailuaika väheni yhtäkkiä vuodesta muutamaan kuukauteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti