"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

tiistai 8. marraskuuta 2011

Tämän hetken valopilkut

Joulu
Joulu tulee, oletko valmis? Inhoan yleensä sitä, kun kaikki joulujutut laitetaan esille jo marraskuun alussa, tai jopa lokakuun lopussa. Tänä vuonna olen kuitenkin tajunnut, että if you can’t beat them – join them, eli koska joulu kuitenkin alkaa jo nyt, enkä voi asialle mitään, voin yhtä hyvin go with the flow ja nauttia jouluvaloista, -koristeista ja muusta hössötyksestä. Pitäisi kai ruveta väsäämään jouluplaylistiä…

Edinburgh
Viihdyn täällä niin uskomattoman hyvin! Kaikki ei todellakaan ole täydellistä, mutta kuitenkin niin kovin hyvin… Täällä on kotoisa olo!

Sää
Kyllä, uskokaa tai älkää, sääkin pääsee tälle listalle. Tänään oli harmaata ja pimeää koko päivän. Aina välillä sataa. Täällä tuulee jatkuvasti. Mutta asteita on vielä jopa 14 ! Marraskuussa sadetta ja pimeyttä osaa odottaa, mutta niiden mukana tulee yleensä huomattavasti alhaisemmat lämpötilat!
(Se, että täällä oli koko kesän suurin piirtein saman verran asteita ei liity tähän mitenkään)

Kaverit
Aina kun töissä ärsyttää (eli usein) olen niin kiitollinen, että siellä on hyviä kavereita, joiden ansiosta jaksaa sitä hullujenhuonetta. Meillä on siellä tosi hyvä porukka, ja vietän paljon aikaa erinäisten työkavereiden kanssa myös vapaa-ajalla. Sykesista työpaikkana voi sanoa paljon, mutta olen kuitenkin iloinen että aloitin siellä, koska muuten en olisi tutustunut kaikkiin näihin ihaniin ihmisiin!

2 kommenttia:

  1. Kirjottele useemmin Jenni! On kiva lukea sun juttuja, ne on jotenki inspiroivia, tai tulee muuten vaan hyvä mieli ku lukee:) Terkut tältä puolelta palloa!

    VastaaPoista
  2. Okei, koitetaan! Ja aina motivoi kun tietää, että joku lukee, joten kiitos kommentista! :) Terkkuja takaisin sinne, laita ihmeessä kuulumisia tulemaan!

    VastaaPoista