"If adventures do not befall a young lady in her own village, she must seek them abroad"
- Jane Austen

"Don't cry because it's over - smile because it happened"

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Lähtöorientaatio

Maanantaina yliopistolla järjestettiin lähtöorientaatio. Eihän siellä hirveästi uutta asiaa tullut, kun samantyyppisissä tilaisuuksissa on kuitenkin tullut istuttua muutaman kerran aikaisemminkin (sekä kuuntelemassa että puhumassa), mutta kyllä siitä jotain hyötyä silti oli.

Yleensähän tuon tyyppisissä infotilaisuuksissa lähtevät vaihtarit ovat aivan innoissaan, miettivät valmisteluja ja odottavat kovasti lähtöä. Itselle oma lähtö ei tuntunut mitenkään jännemmältä tai läheisemmältä kuin yleensä, mutta sen sijaan sain kamalasti inspiraatiota seuraavaan vaihtooni! Siis, miettikää, minulla on tulossa sekä kesä au pairina että syksy vaihdossa, ja tässä minä mietin jo seuraavaa vaihtoa! Perus Jenniä! ;) Olin kyllä puhunut jo töissäkin, että ehkä tämän vaihdon jälkeen voisi vähän rauhoittua, ja ehkä keskittyä muutamaksi vuodeksi opiskeluun, mutta vanhoista tavoista on selvästikin vaikea päästä...

Siellä vaihtoinfossa selvitettiin mm. opintotukiasioita, ja kerrottiin, että vaihtovuodelta ei välttämättä tarvitse saada 4,8 op/kk jos kaikista opintovuosista yhteensä on saanut sen tarvittavan kuukausimäärän. Laskeskelin sitten vähän, ja huomasin, ettei minun välttämättä tarvitse ottaa maksimimäärää eli 4 kurssia Lontoossa, vaan voin tehdä 3 (tai vaikkapa vain 2!) ilman, että Kela tulisi jälkeenpäin siitä marisemaan! Näin jää enemmän aikaa Lontoon huvituksista nauttimiseen ja Briteissä reissaamiseen! :D Kuulostaa minusta erittäin hyvältä!

Täyttelin tänään Middlesexin hakulomaketta johon piti valita 6 minua eniten kiinnostavaa kurssia. Löysin jopa sellaisen kurssin jota en ollut aikaiemmin edes huomannut, eli AV-kääntäminen! Laitoin sitten ekaksi tulkkauksen, tokaksi AV-kääntämisen, ja loput oli sitten kirjallisuuskursseja.

Walesista tuli s-postia, siellä oli vietetty Hollyn 9-vuotissynttäreitä, ja Sam on menossa Ranskaan pyöräilyreissulle.

Nyt kun mulla on periaatteessa kesäloma (perjantaina viimeinen tentti, ei muuta), niin alkaisi pikku hiljaa olla aika ruveta käymään läpi kamoja ja pakkailemaan. Ei kyllä kamalasti kiinnostaisi, mutta minkäs teet. Jos taas heittäisi pois kaikkea turhaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti